Home / Ország, Világ / A Posta szerint álhír, hogy késve vinnék ki a nyugdíjakat

A Posta szerint álhír, hogy késve vinnék ki a nyugdíjakat

Ezt a vállalt egy az MTI-hez eljuttatott közleményében szögezte le.

A Magyar Posta a megszokott rendben és időben teljesíti a nyugdíjkifizetéseket márciusban is. A levelek kézbesítése jelenleg is zavartalan, a március második felében várható nyugdíjkézbesítéseket semmi sem akadályozza. -kezdi érvelését a Magyar Posta Zrt.

 

A Magyar Posta – az előre meghatározottak szerint – a nyugdíjnaptárakban szereplő napokon kézbesíti a nyugdíjakat az érintett ügyfeleknek márciusban is, vagyis a megszokott rendben, a hónap második felében zajlanak majd a kifizetések.

Sem a nyugdíjkézbesítést, sem más postai feladatot nem akadályoz a miniszterelnöki levelek kézbesítése. A Magyar Posta felelősséggel vállalta ezt a megbízást. A leveleket a postások ütemezetten kézbesítik február 26-tól kezdődően országszerte.

Ezúton is kérjük az ellenzéki politikusokat, hogy ne gyártsanak álhíreket, ne használják fel a Magyar Postát politikai kampánycélokra! -zárja közleményét a vállalat  reagálva Barabás Richárd (Párbeszéd) nyilatkozatára.

 

Forrás: Magyar Posta Zrt. / MTI

About delipart

Check Also

Aláírásgyűjtés indult a Balaton megvédéséért

A siófoki polgármester írta alá elsőként.   Az Alfahír cikke:   https://alfahir.hu/2021/04/09/balaton_a_balaton_mindenkie_potocskane_korosi_anita_jobbik_lengyel_robert_siofok_kampany    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük