Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / 100 millióval dobja meg a kormány a Siófok ellenlábasát

100 millióval dobja meg a kormány a Siófok ellenlábasát

Labdarúgó NB II: százmiliós állami gyorssegély a Balmazújvárosnak.

Vasárnap (kezdés 16 órakor) akár meg is előzheti riválisát a BFC Siófok. Egyaránt a kiesés elől menekül a balatoni gárda és a Balmazújváros is. De a nap híre az is, hogy százmillió forintos állami támogatást kap a balmazújvárosi foci, jelent meg a Magyar Közlönyben, amit az Emberi Erőforrások Minisztériumának kell folyósítania. Az Index írja azt is: az előző szezonban még élvonalbeli, idén a másodosztályban a kiesés ellen harcoló klub – hat ponttal jobbak, mint a kieső helyen álló Cegléd – akkora érték, hogy külön pályázatot vagy kérelmet sem kell benyújtania.

A 444.hu arra is emlékeztet: a balmazújvárosi fociklub idén a másodosztályban küzd a kiesés ellen, s több pénzt kért az évre, mint a város költégvetése, és amely miatt felmerült a kérdés: a település vagy a fociklub menjen csődbe. Illetve szintén Balmazújváros volt az, ahogy a klub játékosai lakhattak a szociális bérlakásokban.

A Siófok-Balmazújváros kiesési rangadón mutatkozik be a hazaiak kispadján Márton Gábor, az új vezetőedző. A belépés továbbra is ingyenes a siófoki stadionba.
fotó: BFC Siófok Facebook-oldala

About Fónai Imre

Check Also

Hónapok óta nem jön külföldi turista a Balatonra

Ilyen se volt még…   A hirbalaton.hu cikke:     http://www.hirbalaton.hu/november-ota-nem-volt-kulfoldi-a-balatonnal-mfor-hu/#more-73068

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük