Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / Bayer olcsóbban bérel lakást a Várban, mint fiatalok egy szobát Pesten

Bayer olcsóbban bérel lakást a Várban, mint fiatalok egy szobát Pesten

Lakásbérleti kérelemmel mentek a jobbikos fiatalok az első kerületi önkormányzathoz. Ők is bérelnének annyiért lakást a Várban, mint Bayer Zsolt…

Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője azt mondta sajtótájékoztatóján: egészen elképesztő, hogy míg Bayer Zsolt 31 ezer forintért bérel egy 49 négyzetméteres lakást a várnegyedben, addig bárki másnak egy ugyanekkora nyolcadik kerületi lakás 130-170 ezer forintjába kerül.

Az Alfahír azt írja: a jobbikos politikus a párt ifjúsági tagozatának kíséretében jelent meg az I. kerületi önkormányzatnál. A fiatalok lakásbérleti kérelmekkel érkeztek, amit vagy egy hivatalnoknak vagy a polgármesternek kívántak leadni, ám hamar útjukat állták, már az épület bejáratánál feltartóztatta őket egy biztonsági őr.

Keresztesy Gergő, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke a kérelmek mellett a fiatalok üzeneteivel érkezett, amit kifüggesztettek az önkormányzat kapujára. Azt mondta: sokan közösen bérelnek egy lakást (nem a budai Várban) és egy szobáért is havi 50-60 ezer forintot fizetnek.

Az Alfahír arra is emlékeztet: a közelmúltban több fideszesről, vagy Fidesz-közeli személyről derült ki, hogy „bagóért” bérel lakást a várnegyedben.

 

fotó: Alfahír. Bayer Zsolt itt bérel lakást.

About Fónai Imre

Check Also

Aláírásgyűjtés indult a Balaton megvédéséért

A siófoki polgármester írta alá elsőként.   Az Alfahír cikke:   https://alfahir.hu/2021/04/09/balaton_a_balaton_mindenkie_potocskane_korosi_anita_jobbik_lengyel_robert_siofok_kampany    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük