Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / A Cápák között producere Máté Kriszta

A Cápák között producere Máté Kriszta

A Siófokról indult tévés most az RTL Klub, egyben a hazai kereskedelmi televíziózás sajnálatosan kevés komolyan szórakoztató műsora egyikének a producere.

Férje, Bárdos András javasolta neki, mi lenne, ha a kamera mögött, producerként is kipróbálná magát – mondta Máté Kriszta a Story Magazinnak adott interjújában. Két gyermekéről, a 14 éves Ádámról és a 11 éves Annáról is szót ejtett. Elárulta, egyelőre úgy tűnik, hogy egyikük sem szeretne a média világában elhelyezkedni. Fia karatézik, tagja az ifjúsági válogatottnak, emellett versenyzik is, készül az Európa-bajnokságra.

„A nyolcvanas évek vége felé a siófoki Sió tévé volt az első hazai kereskedelmi televízió, még megfelelő állvány, stúdió híján bevásárlókocsiban ültem a siófoki kultúrház előtti téren, s abból mondtam fel a felkonfokat – mondta a Somogyi Hírlapnak korábban. – Vicces volt: jöttek a stylistok és a sminkesek, hogy belőlem, a nyolcéves kisfiúnak kinéző tizenhat éves csitriből nőszerű képernyőst faragjanak… Már az óvodából is szerepelni küldtek, hogy kiélhessem magam. Szavaltam temetésen, iskolai ünnepélyen, konferáltam számos rendezvényen. Amikor a „nagy pesti tévések” lejöttek a Balatonra kereskedelmi tévézni, azt mondták, könnyebb lesz ezt úgy „lenyomni a helyiek torkán”, ha lesz egy helyi, siófoki lány is. Kellett egy szép hölgy, ez volt Geszler Dorottya, én meg lettem a helyi, akit folyton „tupírozni” kellett. Nagy bulik voltak. Beálltunk térdig a Balaton vizébe, onnan vezettük a műsort. Máskor franciaágyon fekve köszöntünk el este, lekapcsolva a villanyt. Vagy a németes kolléganővel fölvettünk egy pulóvert ketten és forogtunk, hol ő beszélt, hol én… „

Máté Kriszta jelenleg a Cápák között producere. A műsor hétfő esténként látható az RTL Klubon.

 

 

fotók: Máté Kriszta Facebook-oldala

 

 

 

 

About Fónai Imre

Check Also

22 millió forinttal verte át ügyfeleit a siófoki autókereskedő

A siófoki ügyészség 27 rendbeli csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük