Home / Déli-part / Balatonboglár, Balatonlelle / Hogyan lett a látrányi lányból miniszterné és divatguru?

Hogyan lett a látrányi lányból miniszterné és divatguru?

Állatorvos édesapja az 1990-es választáson legyőzte Horn Gyulát.

 

Rogán Antal feleségéről, a Somogyból származó Gaál Cecíliáról közöl portrét az Index. „Míg sokáig csak Rogán Antal feleségeként jelent meg a nyilvánosság előtt, az elmúlt pár évben önálló entitássá nőtte ki magát: vállalkozásokat alapított, cégeinek bevételei pedig gyorsan szárnyalni kezdtek; egyre több ruhamárka reklámoz az arcával, a neve pedig több politikai botrány idején is előkerült. Legutóbb éppen azok a HVG-címlapok nem kerülhettek ki az utcára, amelyeken ő szerepel„ – írja a portál.

A múltra pedig egyebek között azzal emlékeztet a cikk: 1990-ben a látrányi Vörösbegy étteremben kampányolt Horn Gyula, a 7 éves Cecíliát küldte be édesapja az ebédért, és Horn megsimogatta a betoppanó kislány fejét. Azután az első szabad választáson a kis Cilike édesapja, Gaál Antal az MDF színeiben legyőzte a szintén a somogyi 4-es választókerületben induló MSZP-s Horn Gyulát, a későbbi miniszterelnököt…

Az Index Rogán-Gaál Cecília fonyódi gimnáziumi tanárával is beszélt és még sok mindenkivel – csak maga az érintett nem nyilatkozott. Minden további részlet a cikkben, ízelítőül még egy részlet:

„Mióta Rogán-Gaál önálló szereplővé nőtte ki magát, a neve több politikai balhé során is előkerült. A leghangosabban akkor, amikor férjével az érvénytelen kvótanépszavazás előtt helikopterrel mentek egy celebesküvőre, majd luxus Mercedes szállította haza őket a budaörsi reptérről. A miniszter ezután azzal védekezett, hogy egyik útért sem fizettek, mert a „felesége ügyes üzletasszonyként intézte” azokat. A történet szerint a helikoptert üzemeltető cégnek Facebook-hirdetésekkel fizetett a Nakama.

Nem sokkal később Juhász Péter állította, hogy Rogán Cecília ugyanolyan 2,5 milliós Rolexet hord, amilyen miatt a fideszes média Botka László szegedi polgármestert támadta. Pár héttel korábban pedig a minisztert egy ötcsillagos római szálloda teraszán kapták lencsevégre. Amíg Rogán Antal volt a család egyetlen keresője, és pontosan lehetett tudni, hogy neki mennyi a fizetése papíron, az ellenzék hetekre muníciót kapott az olyan ügyekben, mint hogy például miből futja a politikusnak II. kerületi luxuslakásra.

AZONBAN AMIÓTA ROGÁN CECÍLIA SIKERES ÜZLETASSZONYKÉNT SZÁZMILLIÓKAT KERES A CÉGÉVEL, NEM TÉMA, HA 180 EZRES GIVENCHY-FELSŐBEN MEGY BE NYILATKOZNI A TÉVÉBE… „

 

fotó: Index.hu

 

 

About Fónai Imre

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük