Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / „Rámtukmálták a devizahitelt, még egy fényképezőt is kaptam„

„Rámtukmálták a devizahitelt, még egy fényképezőt is kaptam„

Olvasónknak még egy fényképezőt is adott az OTP anno, amiért devizahitelt vett fel.

 

Senki sem jelentkezett eddig felhívásunk nyomán a devizaadósok közül, akit le akart volna beszélni a bank arról, hogy devizahitelt vegyen föl. Megírtuk, hogy Csányi Sándor OTP-vezér a napokban azt nyilatkozta az Indexnek adott interjújában: megpróbálták lebeszélni az ügyfeleket a devizahitelről…

Olyan olvasó írt nekünk, aki úgy fogalmazott, hogy „tukmálták a svájcifrankhitelt, még egy fényképezőt is adott az OTP. „ Más úgy emlékszik, „fél perc alatt megegyeztünk a bankos ügyintézővel arról, hogy a legstabilabb a svájci frank„, megint más autóhitelének intézésekor még csak banki ügyintézővel se találkozott, mindent elintéztek neki az autószalonban.

E közben Rákay Philip, a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese amiatt bosszankodik, hogy a 24.hu kiderítette: Bayer Zsolthoz hasonlóan ő is önkormányzati örökbérletet szerzett a budai Várban. Míg a NER prominensei azért tülekednek, hogy a várnegyedbe költöző Orbán Viktor közelébe települhessenek, addig a kilakoltatási moratórium április végi lejárta után a kifosztott devizahitel-károsultakat a kilakoltatás réme fenyegeti – írja a hellodelsomogy.hu az Alfahír nyomán.

A fitneszedző Bíró Icát már nem csupán fenyegeti, mivel pénteken előbb hegyvidéki, majd Krisztina körúti ingatlanából is kilakoltatták. Az RTL Klub híradójából kiderült: 70 milliós devizahitelt vett fel, 30-at fizetett vissza és még 180 millióval tartozik…

„Engem nem érdekel, hogy szegény ember, gazdag ember, híres ember, névtelen ember kilakoltatásáról van szó, ha hívnak minket, igyekszünk a folyamatok jogszerű mivoltát ellenőrizni, a jogszerűtlenséget pedig visszafordítani a jog útjára” – mondta a helyszínen  Z. Kárpát Dániel, a Jobbik parlamenti képviselője. Hozzátette: „Ha a Fidesz-KNDP képviselői részt vennének ilyen eseményeken, legalább nézőként, akkor nem hoznának olyan embertelen és elképesztően visszataszító, visszatetsző döntéseket, mint amilyeneket a parlamentben hoznak. Acsaládok évének nevezett valami után, most egy újabb olyan esztendő következik, amikor háromezer fölötti kilakoltatási számra számítanak még a kormányközeli szakértők is. Azt akarjuk, hogy az egész világ lássa, Magyarország a kilakoltatások országa…”

 

fotó: hellodelsomogy.hu

 

About Fónai Imre

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük