Home / Ország, Világ / EHF Kupa döntő: iksz Dániában

EHF Kupa döntő: iksz Dániában

Az északiak nem tudták legyőzni a „balkániakat„…

20-16-ra is vezetett a Siófok KC, de megint elszúrta a végét, az 53. percben dobta Kobetic a csapat 21. gólját, utána már nem talált a kapuba a balatoni gárda. Ezért kár, meg az utolsó másodpercekben kiharcolt dán büntetőért (azzal lett 21-21), de összességében egy rossz szót se szólhatunk, mert nagyot küzdött a Siófok eddigi legerősebb kupaellenfele, a dán Esbjerg otthonában és reménykeltő eredményt ért el a visszavágóra.

A női kézilabda EHF Kupa döntőjének első mérkőzése előtt a dán Esbjerg mestere azt mondta a siófoki csapatról, hogy „ezeket a balkániakat csak legyőzzük… „. Nze Minkóékat ez nagyon fölpaprikázta… a dán tréner mondhatna valami hasonlót a szombati visszavágó előtt is…

Tisztességgel drukkoltak a messzire utazó siófoki drukkerek odakint, de az igazi majd a visszavágón lesz; szombaton este fél 9-kor a Kiss Szilárd Arénában. A vasárnapi iksz után olyan, mintha egy meccsen dőlne el az EHF Kupa sorsa. Apropó: jegy már nincs a visszavágóra, de a Sport 1 azt a derbit is közvetíti.

EHF Kupa döntő, első mérkőzés:

Esbjerg- Siófok KC 21-21 (12-10)

Gólok: Kobetic 6, Nze Minko 5, Gonzalez 4, Jezic 3, El Ghaoui, Böhme, Aoustin 1-1.

 

 

fotó: siofokkc.hu, Siófok KC Facebook-oldala

 

 

About Fónai Imre

Check Also

22 millió forinttal verte át ügyfeleit a siófoki autókereskedő

A siófoki ügyészség 27 rendbeli csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük