Home / Ország, Világ / 18 kilós a trófea, Nze Minko alig tudta megemelni

18 kilós a trófea, Nze Minko alig tudta megemelni

18 kilós trófea és ikertestvérharc, az nso.hu cikke a Siófok KC szombati EHF-kupa győzelméről. Valamint ízelítő a siofokkc.hu képeiből, az ünneplés perceiről.

 

„Valóra vált az álmom! Ez volt a harmadik nemzetközi kupadöntőm, és végre az EHF-kupát megnyertem. Nagyon boldog vagyok és rendkívül büszke a csapatomra” – mondta a szurkolók gyűrűjében a gólkirálynői címet is begyűjtő Andrea Kobetic, aki az elmúlt két évben a Vardar Szkopjével egyaránt elvesztette a Győr elleni Bajnokok Ligája-döntőt.

Bár az EHF-kupa-döntőt sem volt egyszerű megnyerni, az MVP-nek választott Estelle Nze Minkónak a győztesnek járó trófeával talán jobban meggyűlt a baja, mint az Esbjerg védőivel. Azt ugyanis nem sikerült egyből a magasba emelnie.

„Ó, a trófea, az valóban nagyon nehéz volt, nem is számítottam rá. Aztán mondták, hogy 18 kilós, ezért volt olyan nehéz felemelni, én meg nem készültem fel erre. Igen, kicsit vicces volt, ahogy elsőre nem tudtam felemelni” – mondta nevetve.

Silje Solbergnek nemcsak azért marad emlékezetes a döntő, mert remekelt a kapuban. Ikertestvérével, Sannával most néztek először farkasszemet a pályán.

„Majdnem sírtam is picit, hiszen sajnáltam, ő is nagyon akarta ezt trófeát – vallotta be. – De én jobban akartam. Csak az egyikünk nyerhetett, és boldog vagyok, hogy az én lettem. 

 

About Fónai Imre

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük