Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / Fiókaölő fideszes szórólapok, MSZP-s plakátokat lopó fideszesek

Fiókaölő fideszes szórólapok, MSZP-s plakátokat lopó fideszesek

Kampányhajrá.

 

A nagybetűs figyelmeztetések ellenére („Ne dobjanak be semmit, a postaládában madarak fészkelnek!”) akkora erővel nyomták be Orbán Viktor levelét és a Fidesz Brüsszel-ellenes szórólapjait egy halászteleki postaládába, hogy az összes madárfióka meghalt benne – panaszolta felháborodva az érintett ház lakója Facebookon.

Más:

Pollreisz Balázs, az MSZP győri elnöke egy Facebook-videóbejelentkezésben számolt be arról, hogy péntek éjszaka a párt plakátragasztói tetten érték a tépkedőket, akik hetek óta, az európai parlamenti kampány teljes ideje alatt eltüntették a szocialista plakátokat a városból. Az MSZP aktivistái épp csak befejezték munkájukat, amikor látták, hogy egy Fidesz-matricás furgonból öt ember ugrik ki, és nekiáll leszaggatni a ragasztótól még nedves hirdetéseket.

Később egy állampolgári bejelentést követve a furgon nyomára bukkantak, tetten érték a fideszes aktivistákat, akikkel szóváltásba keveredtek. Pollreisz Balázs éppen ezért rendőrt hívott.

A helyszínre érkezett, intézkedő rendőrök felnyitották a furgon rakterét, melyben

TÖBB TUCATNYI PLAKÁT MELLETT 41 DARAB, LETÉPETT MŰANYAG MSZP-PÁRBESZÉD HIRDETŐTÁBLÁT IS TALÁLTAK.

A rongálás miatt az Pollreisz Balázs ott helyben feljelentést tett, noha elmondása szerint a Fidesz-aktivisták azt mondták nekik, hogy felsőbb utasításra tépkedik az ellenzéki hirdetéseket.

 

+++

Mi volna itt, ha a Fidesz nem vezetne utcahosszal minden közvélemény-kutatás szerint?…

 

 

 

fotó: hellodelsomogy.hu

 

About Fónai Imre

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük