Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / 680 ezer aláírás az Európai Ügyészségért

680 ezer aláírás az Európai Ügyészségért

A Fidesz-média szerint persze nem is 680 ezer az a 680 ezer… Érdekes, a Nemzeti Konzultáció esetében szó nélkül „benyelték” azt, amit a Fidesz állított a visszaküldött kérdőívek számáról…

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő Facebbok-oldalán jelentette be: 680 ezer aláírás gyűlt össze az Európai Ügyészséghez való csatlakozás mellett. „A magyarok ezzel egyértelműen kinyilvánították, hogy elegük van a következmények nélküli lopásból. A 680 ezer aláírás 680 ezer dühös ember akaratának a kifejezése és egy immár megkerülhetetlen politikai nyomásgyakorlás a magyar emberek részéről. Ha ezt a nyomásgyakorlást az EU is folytatja, a kormány meghátrálhat. Az RTL megkérdezte a Fideszt is, hogy mi a véleményük az aláírásgyűjtésről. Ők azt írták “hogy bevándorláspárti politikus gyűjtött a bevándorlásért”… Ezzel 680 ezer magyart sérteget és újra kijelöli az irányt: a tolvaj kormány legyőzésésének Polt ügyészségének kikerülése mellett az idióta heccpropaganda legyőzése lehet a kulcsa. Az EU Ügyészségért a magyarok megtettek  mindent, amit lehet, most az EU-n van sor. A kormánypropaganda legyőzéséhez viszont még nagyon sokat kell tennünk. De folytatjuk…”

Hadházy következő bejegyzéséből:

A francia RTL rádióinterjú ugyan a “hét európai emberének” nevez, de ez helytelen, hiszen az a több, mint 26 ezer ember érdemli ezt meg, aki összegyűjtötte a 680 ezer aláírást az Európai Ügyészségért. Az viszont sokat elmond, hogy az európai választókat egyre jobban érdekli, hogyan lopja el szervezetten a magyar kormány a támogatásokat azért, hogy saját embereit kifizetve fenntartsa az EU-t szidalmazó, szétverni akaró politikai rendszerét…”

 

 

About Fónai Imre

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük