Home / Ország, Világ / Csak ha esik, akkor ázik be az új kaposvári uszoda

Csak ha esik, akkor ázik be az új kaposvári uszoda

Ja, és ereszt is…

 

Az 5 milliárdos, csúcsmodern uszoda épülete nemcsak beázik, hanem a medence még ereszt is – adta hírül a Népszava nyomán a kpsvr.hu.

– Csak, ha esik az eső – jegyezte meg ironikusan a kaposvári uszoda egyik dolgozója, amikor a Népszava arról érdeklődött, valóban beázik-e a május végén átadott új épület. A Csík Ferenc kaposvári olimpiai úszóbajnokról elnevezett uszodát 2015-ben kezdték el a Modern Városok programon belül. A kivitelezést a Tiborcz Istvánnal jó kapcsolatban álló, és ebből adódóan közpénzszerzésben is kifejezetten sikeres Paár Attilához köthető cégek, a FÉSZ és a Magyar Építő konzorciuma nyerte meg.

Az új uszoda költsége kétszer is nőtt, így került végül 4,95 milliárdba, ami mint kiderült beázik és ereszt. Forrásaik a Népszavának azt is megerősítették, hogy az új uszodának nemcsak a teteje ereszti a vizet befelé, hanem az új medencéje is szivárogtatja a vizét kifelé. Tehát pont az ellenkezőjét csinálja mindkét szerkezet, mint ami a dolga lenne.

Ezzel kapcsolatban megkereste a városvezetést a Népszava, választ természetesen nem kaptak kérdéseikre.

 

 

 

fotó: kpsvr.hu

 

About Fónai Imre

Check Also

Club Aliga – Ha így folytatódik, a közemberek nem juthatnak le a Balaton partjára, civilek, politikusok közösen fordulnak az AB-hoz

Az Aligai Fürdőegyesület (AFE) vasárnapra fórumot hívott össze, ugyanis újabb lendületet kapott az Club Aliga 2 fejlesztése, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük