Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / TV2: a fiatalok drogoznak, alkoholizálnak nyáron; Zacher: ki a f..sz találta ezt ki?

TV2: a fiatalok drogoznak, alkoholizálnak nyáron; Zacher: ki a f..sz találta ezt ki?

A drogok és az alkohol csábításában töltik a nyarat a fiatalok, sokan nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött szabadsággal, így hamar a pohár fenekére néznek

– ezzel a mondattal konferálták fel Zacher Gábort a Mokka műsorvezetői (TV2) a ma reggeli adásban, ahol a “nyári drog-és alkoholveszély” volt a téma – szúrta ki a Velvet.

Már a felkonf alatt is hallatszik, hogy Zacher méltatlankodik, később pedig, amikor átadják a szót, hangosan is elmondja a gondolatait:

Jó reggelt, én ezen a felkonfon itt éppen azt kérdezem, hogy ki a f*sz találta ki ezt a hülye mondatot, ide, rögtön a legelejére? Hát borzasztó

– mondja a toxikológus, majd amikor arról kérdezik, mi a baja a fent említett mondattal, elmagyarázza, hogy bár 800 ezer magyar alkoholista van, ennek a 95 százaléka a felnőtt korosztályból kerül ki. Zacher hozzáteszi, hogy nagyon könnyen rásütünk különböző jelzőket a fiatalokra, hogy drogoznak, alkoholizálnak, de attól, hogy elmennek bulizni, és berúgnak, még nem lesznek alkoholisták. Az orvos szerint a közösségi médiáról kellene a leginkább beszélni, ha arra a kérdésre keressük a választ, milyen veszély fenyegeti leginkább a fiatalokat.

 

fotóillusztráció: liget.ro

 

About Fónai Imre

Check Also

22 millió forinttal verte át ügyfeleit a siófoki autókereskedő

A siófoki ügyészség 27 rendbeli csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük