Home / Közélet / Fideszes trollgyárat leplezett le a keszthelyi ellenzék

Fideszes trollgyárat leplezett le a keszthelyi ellenzék

És persze aligha csak Keszthelyen működik ez így…

 

Az Alfahír foglalta össze a keszthelyi történteket, így:

A fideszes propagandagyár eddig csak sokak által sejtett, de konkrétan még nem ismert, gondosan titkolt pinceműhelyébe enged bepillantást a keszthelyi Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) Facebookon közzé tett csodálatos trollgyűjteménye.

A KÉVE a Balaton-parti város ellenzéki pártjait és civil szervezeteit fogja össze az őszi önkormányzati választásokra. A Balaton NER-tulajdonba vételének komoly munkálatai közben a Fidesznek minden bizonnyal kiemelten fontos a település vezetésének megtartása. Legalábbis erre utal, hogy egy országos visszhangot is kapott helyi ügyben

egész kamureg-különítményt szabadítottak ellenfeleikre. 

A KÉVE szombaton tartott tiltakozó demonstrációt Keszthely utolsó szabadstrandjának fizetős “kutyás élményparkká” való átalakítása ellen. (Az már csak hab a tortán, hogy a csaknem egyhektáros vízparti területet öt évre lényegében ingyen adja át az önkormányzat a létesítményt üzemeltető cégnek.)

A történetről májusban már írt a Népszava, ám a mostani tüntetés leginkább a Pesti Srácok érdeklődését váltotta ki. Az informátorait a hatóságoknak és propagandista kollégáinak is kiszolgáltató tartalomipari segédmunkás, Füssy Angéla indulatos írásban veszi védelmébe a “kutyás társadalom” által várva várt átalakítást – és ezzel még nem is lenne semmi probléma. Simán lehet, hogy tényleg sokan vannak, akik örömmel fürdőznek majd a tóban kedvencükkel. Füssy idéz is számos hozzászólást, amelyek bizonyítják a helyiek mélységes megvetését az “agyhalott ellenzékiekkel” szemben.

“A videó alatti kommentekben jól kiröhögték őket a keszthelyiek.”

– írja a diadalittasan.

Ezzel az állítással csupán egy apró gond van: ezek a röhögcsélő és felháborodott lokálpatrióták nem keszthelyiek, nem környékbeliek, de még csak nem is távolabb élők. Ezek az emberek nem léteznek. 

A KÉVE precízen kigyűjtötte az önkormányzati tervek leglelkesebb híveit, illetve az ő legkeményebb bírálóikat, és rákerestek a profilképeikre.

 

A KÉVE azt írja Facebook-oldalán:

„Ennyire fél az állampárti vezetés az egységbe tömörült ellenzéktől. Legyenek szívesek, és osszák meg, kedves LÉTEZŐ olvasóink, szimpatizánsaink, és mindenki, aki még nem az, de akinek szintén felfordul a gyomra, hogy a mocskolódás vette át a vita és a politizálás helyét! Arctalan, névtelen alakok manipulálják a jószándékú, érdeklődő embereket. Mi nem fogunk ebben részt venni, de ebben az albumban megtalálják leleplezett “trolljainkat”, a teljesség igénye nélkül. A gonosz, gerinctelen bomlasztást ők végzik, nem mi. Ők félnek, nem mi. Ők rejtőzködnek, nem mi. Lehet valaki, aki ilyen módszereket alkalmazó hatalom mellé áll, és az állampárt színeiben indul bármilyen választáson, rátermett, becsületes, tisztességes? Döntsék el Önök!”

 

 

Itt lehet további fideszes kamuprofilokat böngészni:

 

I

 

About delipart

Check Also

22 millió forinttal verte át ügyfeleit a siófoki autókereskedő

A siófoki ügyészség 27 rendbeli csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük