Home / Kékfény / Ha Fidesz-képviselő-kórházigazgató vagy, tilosban is parkolhatsz

Ha Fidesz-képviselő-kórházigazgató vagy, tilosban is parkolhatsz

.. mert ugye vannak az egyenlők – ahogyan a karcagi rendőrkapitány fogalmaz, a dögevők –, meg az egyenlőbbek. És aligha csak karcagi a jelenség, ezért is adjuk közre…

Az Index birtokába került hangfelvételen a karcagi rendőrkapitányság vezetője “differenciált intézkedésre” utasította beosztottjait, ami annyit tesz, hogy azokkal a szabálysértőkkel szemben nem szabad intézkednie a helyi rendőröknek, akiktől szívességet vár a testület – írja az Alfahír.

a beosztottjai egy rokkantak számára fenntartott helyen való szabálytalan és jogtalan parkolásért feljelentették a szóban forgó kórházigazgatót. Ezért a felvételen nyomatékosan kérte, hogy rendőrei az ilyen eseteken tekintsenek el az intézkedéstől:

“Én nem mondtam, hogy üssétek agyon a várost. Én azt mondtam, hogy differenciálni kell. Engem nem érdekel, ha nincs följelentésetek, nincs ilyen kvóta már”

– idézi az Index a rendőri vezetőt, aki az ilyen esetekben a követező eljárást javasolta:

előbb meg kell tudni, kié az autó, bírságolni vagy feljelentést tenni csak ez után szabad; persze kizárólag akkor, ha nem “normális” ember a tulajdonos.
„Így tudunk együttműködni normálisan, ha segítjük egymást. Az összes többi dögevőt meg nyomjátok fölfele” – ezt is mondta a karcagi rendőrkapitány a felvétel szerint..
Közben a 24.hu azt is kiderítette: a kórházigazgató fideszes közgyűlési képviselő is Karcagon.

 

About delipart

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük