Home / Kékfény / Vascsővel verte agyon a szállásadó a vendég kutyáját

Vascsővel verte agyon a szállásadó a vendég kutyáját

Egy siófoki apartman udvarán történt az eset, a rendőrség eljárást indított. 

 

A korábban Siófokon élt Both Zoltán vadállatbefogó tette közzé közösségi oldalán a kutyabarathelyek.hu cikkét.
E szerint
„Megdöbbentő posztot olvastunk a tegnapi napon a Facebookon: a keserű beszámoló egy nyaraló család tragédiáját írja le.

Hétfőn érkezett a család Siófokra a lefoglalt apartmanba. Kistestű kutyájuk is velük tartott a nyaraláson, így olyan szállást kerestek, mely kutyabarátként hirdette magát. Másnap azonban megjelent a szállás tulajdonosa, aki közölte velük, hogy a 2 kilós kutyusukat nem akarja többet az udvaron látni, mert fél, hogy meg fogja őt harapni.

Másnap mégis összetalálkozott a kutyával az udvaron. Bármiféle figyelmeztetés nélkül kézbe vett egy vascsövet, amivel nekiesett az apró kutyának – és bizony az őt védő gazdit sem kímélte. Sajnos a kutya nem élte túl a bántalmazást.

A posztban olvasható volt az is, hogy a család természetesen megtette a feljelentést. Megkerestük az üggyel kapcsolatban a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányságot: kérdésünkre Orbán Zoltánrendőrőrnagy, a kapitányság sajtószóvivője az alábbi tájékoztatást adta:

“A Siófoki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 58 éves helyi férfi ellen. Kollégáim az eljárás során vizsgálják az állatkínzás bűncselekmény körülményeit is, azonban tekintettel arra, hogy a nyomozás folyamatban van, egyelőre bővebb információval nem szolgálhatok.”

 

 

About delipart

Check Also

A budapesti közlekedési dugók teljesen összezavarták a természetet

Ez a szarvas is már csak a Dunában tud haladni, ezért ide menekült a nagykörútról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük