Home / Ország, Világ / Vízibiciklizett, elnyelte a Balaton

Vízibiciklizett, elnyelte a Balaton

Vízbe fulladt egy 18 éves fiú Siófokon. Egy szemtanú lapunknak elmondta, hogy a fiatal fiú szombaton dél körül hagyta el az egyik szálloda előtti vízibicikli kölcsönzőt a vízibiciklivel, a jármű azonban alig háromnegyed órával később már üresen ringatózott a Balatonon – írja a 24.hu.

Elmondása szerint a vízi rendőrök azonnal elkezdték keresni az elmerült fiatalembert, és még este hét után is helikopter cirkált a szállodasor közelében a víz fölött, de már csak a holttestét találták meg másnap.

Megkerestük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk a tragédia részleteit, az alábbi választ kaptuk Hosszú Balázs sajtóreferenstől:

Július 27-én a délutáni órákban tettek bejelentést arról, hogy a Siófok előtti vízterületen egy 18 éves férfi egy vízibicikliről a Balatonba csúszott és elmerült. A vízi rendőrök haladéktalanul megkezdték a személy felkutatását, azonban a viharos időjárásra, valamint az esti sötétségre való tekintettel, azt meg kellett szaktani. Másnap hajnalban ismét keresni kezdték a férfit. A reggeli órákban bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy holttestet találtak a Balatonban, a Siófok előtti vízterületen. Az eset kapcsán a kollégáim megállapították, hogy az elhunyt megegyezik az előző nap eltűnt személlyel

– közölte a hadnagy hozzátéve, a rendőrség kizárta az idegenkezűséget és a bűncselekmény gyanúját.

 

 

fotó: hirbalaton.hu (illusztráció)

 

 

 

About delipart

Check Also

22 millió forinttal verte át ügyfeleit a siófoki autókereskedő

A siófoki ügyészség 27 rendbeli csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük