Home / Ország, Világ / Orvosigazgató a vízisíbalesetnél: „Stabilizáltuk a fiú állapotát”

Orvosigazgató a vízisíbalesetnél: „Stabilizáltuk a fiú állapotát”

A siófoki kórház orvosigazgatója is épp ott volt, amikor a hétvégi súlyos vízisíbaleset történt az aranyparti wakeboard-pályánál.
„Arckoponya-törés, koponyasérülés gyanúja merült fel, amikor az eszméletlen fiút kihúzták a vízből – mondta a Tényeknek dr. Nagy Gábor, a siófoki kórház orvosigazgatója. – A mentők kiérkezéséig stabilizáltuk az állapotát”.
Átment egy fiú arcán és fején vízisídeszkával egy kislány, miután összeütköztek Siófokon, a Balatonban – így a híradások. A 12 éves fiú olyan súlyosan megsérült, hogy eszméletlen volt, ki kellett menteni a vízből és mentőhelikopter vitte kórházba. Az orvosok az életéért küzdöttek. Mindkét gyerek kezdő vízisíző, egyikük elesett és a másik már nem tudott megállni.
Az aranyparti wakeboard-pálya az elmúlt 15 évben balesetmentesen üzemelt. Kiskorúak csak nagykorú írásbeli beleegyezésével használhatják, a baleset résztvevői, a fiú és a lány is szülői beleegyezéssel vízisídeszkázott.

About delipart

Check Also

Aláírásgyűjtés indult a Balaton megvédéséért

A siófoki polgármester írta alá elsőként.   Az Alfahír cikke:   https://alfahir.hu/2021/04/09/balaton_a_balaton_mindenkie_potocskane_korosi_anita_jobbik_lengyel_robert_siofok_kampany    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük