Home / Ország, Világ / Fejest ugrott a Narancs a „fertőbe”

Fejest ugrott a Narancs a „fertőbe”

… mármint a siófokiba, a Magyar Narancs. Mert a város, ugye, a kormánypárt „heccmédiája” szerint mára fertő lett, különös tekintettel a Petőfi sétányra. Továbbra sem tudni, a helyi Fidesz egyetért-e ezzel…

 

A magyarnarancs.hu cikkéből:

„Visz magával a tömeg, többek kezében italos üveg, éjfél is elmúlt már. Itt úgy tűnik, hogy megugorhatott a házasodási kedv, mert lépten-nyomon egyen pólós, harsány társaságba botlunk, azaz valaki legény- és/vagy leánybúcsút ül.

Ami új jelenség: az a hely a legzsúfoltabb, ahol mulatós zene szól diszkóritmusban – Kusturica-filmbe illő, ahogy a tomboló tinik kórusban üvöltik a nyáréjszakában, hogy „Húzd rá cigány!” A vörös rózsákat tukmáló virágárus is megszokott jelenség, meglehet, ugyanaz a hölgy, aki 25 éve rója a köröket.

A táncos lányok, jelentjük, nem félmeztelenek, csak majdnem (kis bugyi, kis melltartó), egyikükön nem is tűsarkú, hanem egyenesen csizma, ellenben ahol a pulton riszálják magukat, ott mintha a tömeg is nagyobb volna.

„Élhetetlen? Ehhez képest elég sokakat érdekel” – jegyzi meg kérdésünkre az egyik sétányos vendéglátós. „Sok ezer vendég fordul itt meg nyáréjszakánként. Ez a fél kilométer a bulinegyed, aki erre vágyik, ide jön, akit irritál, az elmehet máshova. Hogy a lányok itt riszálják magukat a családosok szeme előtt? Este tíz után vajon mit keresnek itt gyermekes családok? Délután, kora este nincs risza, olyankor „vevő” se lenne rá” – folytatta tovább alkalmi idegenvezetőnk.

Végig figyeljük, hogy mennyi a biztonsági őr és rendőr, egy darabig az utóbbiak vezetnek, legalább négy párossal találkozunk, végül az őrök számbeli fölényét állapítjuk meg. Úgy tízet számolunk össze a számozott fekete pólósokból, igaz, ezek közül három az egyik bár asztalánál ülve kávázgat békésen.”

 

A teljes cikk:

 

https://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/tangas-fenekek-a-kirakatban-az-elhetetlen-siofok-fertojebe-mereszkedtunk-es-rajtunk-kivul-meg-tobb-ezren-122161

 

Előző cikkeink a témában:

http://delipart.com/2019/08/13/ket-es-fel-honap-26-buncselekmeny-a-rendorseg-jelenti-a-fertobol/

 

http://delipart.com/2019/08/10/on-siofoki-tudja-hogy-fertoben-el-ahol-mar-a-gyerekeket-se-szivesen-engedik-az-utcara/

 

 

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük