Home / Közélet / A Fidesz-média folytatja: most ellenzéki aktivistákra szórja a sarát

A Fidesz-média folytatja: most ellenzéki aktivistákra szórja a sarát

A Fidesz-média folytatja… Még éppen hogy csak megszavazta a fideszes többségű siófoki képviselő-testület (ahogyan megírtuk), hogy a város perelje be az igaztalanul mocskolódó kormányhű heccmédiát, a médiabirodalom egy másik tagja már azt írja: ellenzéki aktivisták akciója, hogy kiszúrták az egyik siófoki fideszes képviselőjelölt autójának a kerekét.

A képviselőjelölt asszony még csak sejtet (ellenzéki aktivisták jártak arra, kampányújságot szórtak), a kormánypropaganda-média már tényként közli: ellenzéki aktivisták voltak. Se bizonyíték, se nyomozás…

„Elnézést,, Virág elvtárs, de ez az ítélet…” (A tanú).

Az ötpárti és civil együttműködés révén polgármesterjelöltet és képviselőjelölteket állító Becsülettel Siófokért Egyesület kedden közleményt adott ki:

 

„A Becsülettel Siófokért Egyesület országos médiumokból értesült arról, hogy a 7-es választókörzet Fidesz-jelöltjének autóját ismeretlenek megrongálták és egyesek ezt ellenzékiek tettének állítják be. Határozottan elutasítunk minden rongálást, a politikai indíttatásúakat különösen. A leghatározottabban visszautasítjuk azonban azokat a politikai indíttatású sejtetéseket, hogy aktivistáink ilyesmit elkövetnének. Megjegyezni kívánjuk, hogy dr. Lengyel Róbert autóját is megrongálták a napokban, mégsem kiáltottunk politikai indíttatást, nem mondtuk, nem is céloztunk arra, hogy Fidesz-aktivistákat láttunk arrafelé. A 7-es körzet Fidesz-jelöltjének utcájában egy édesanya kézbesítette lapunkat, egyedül, egy nappal az autó-rongálás előtt. Felszólítjuk a helyi Fideszt, határolódjanak el a politikai indíttatású alaptalan vádaskodásoktól, hagyjanak fel a rémhírterjesztéssel, valamint haladéktalanul tegyenek feljelentést az ügyben! Ha pedig bebizonyosodik, hogy nem ellenzéki aktivista a tettes, az alaptalanul vádaskodók vállalják a következményeket!”

 

 

XXX

Olvassa el a Szabad Pécsnek ezt a cikkét is, témába vág:

 

Agymosoda Pécsett is

„Ha valami, ez pontosan megmutatja, milyen gátlástalanul használja fel a közpénzeket és a közintézményeket az Orbán-rezsim saját céljai érdekében.

Több pécsi kormányablakban is Dunántúli Naplót olvasgathatnak a várakozó ügyfelek.

Hogy miért probléma az, ha egy közhivatal kellemessé akarja tenni a várakozás perceit?

A Dunántúli Naplót 2016 végén kormánybarát médiává alakították. Először Mészáros Lőrinc vásárolta meg sok más megyei lappal együtt, hogy aztán az egész pakkot a kormánybarát médiaholdingnak, a KESMÁ-nak ajándékozza. A Napló, sorstársaihoz hasonlóan, azóta nem jelentet meg sem a helyi, sem a központi hatalom számára kényelmetlen cikkeket, viszont rengeteg állami és állam-közeli hirdetés folyik be a laphoz.

Tegnap az uránvárosi kormányablakban a szerdai Dunántúli Naplót is megtaláltuk, ami egy az egyben közölte az önkormányzati lap, a Pécsma cikkét, ami arról szól, hogy az ellenzéki Mindenki Pécsért Egyesület jelöltjei pártemberek. Az elképesztően magas propagandatartalmú, jelentős mennyiségű gyurcsányt tartalmazó írást a jórészt közpénzből fenntartott médiatermék főszerkesztője jegyzi, bár az ő neve a Naplóban már nem szerepel.

A Pécsmából a Dunántúli Naplóba beemelt, utóbbiban már szerző nélküli írás

Összegzés: A közpénzből fenntartott önkormányzati lap propagandacikkét átveszi a közpénzzel kitömött Mészáros Lőrinc által megvásárolt, aztán Fidesz-közelbe tolt, és ezzel párhuzamosan közpénzzel kitömött lap, amire közpénzből előfizet a közhivatal, ami biztosítja a lehetőséget a köznépnek, hogy elolvassa, hogy minden nagyon szép és jó, csak hát ugye Gyurcsány…”

 

About delipart

Check Also

A budapesti közlekedési dugók teljesen összezavarták a természetet

Ez a szarvas is már csak a Dunában tud haladni, ezért ide menekült a nagykörútról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük