Home / Közélet / Jakab: a fideszes polgármesterek Orbánnak akarnak megfelelni, nem a lakosságnak

Jakab: a fideszes polgármesterek Orbánnak akarnak megfelelni, nem a lakosságnak

Rendkívüli ülés volt ma a parlamentben, ahová csak az ellenzék ment el.

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője beszélt a klímaváltozásról (Kósa Lajost felemlegetve, így: „Aki a lángoló esőerdőt bozóttűznek titulálja, annál teljes a sötétség”), és a közelgő önkormányzati választást is érintette.

„A fideszes polgármesterek a 9 ezer forintos rezsiutalvánnyal kampányolnak, ahelyett, hogy településük minden lakosának kikövetelnék a valódi rezsicsökkentést – mondta Jakab. – A fideszes polgármesterek nem a lakosságot képviselik, hanem a kormányt. Ha a kormány elveszi a munkásoktól a cafetériát, leépíti az egészségügyet, hallgatnak, de ha migránsozni, gyurcsányozni kell az ellenzéki jelöltet, akkor ők a lehangosabbak. Mert ők a Fidesz bábjai, mindig Orbán Viktornak akarnak megfelelni, hiszen valaki polgármesterjelölt is csak Orbán kegyéből lehet. Az ellenzéki polgármesterek ellenben a lakosság bizalmából a lakosságot szolgálják…”

 

Jakab Péter mai felszólalása:

 

About delipart

Check Also

Aláírásgyűjtés indult a Balaton megvédéséért

A siófoki polgármester írta alá elsőként.   Az Alfahír cikke:   https://alfahir.hu/2021/04/09/balaton_a_balaton_mindenkie_potocskane_korosi_anita_jobbik_lengyel_robert_siofok_kampany    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük