Home / Déli-part / Már a 90-es években is „köröztek” a balatoni kikötők fölött…

Már a 90-es években is „köröztek” a balatoni kikötők fölött…

A kikötőkre már a 90-es évek második felében is szemet vetett egy bizonyos üzleti kör, a jelenség tehát nem új – nyilatkozza a magyarnarancs.hu-nak a balatoni hajózási társaság egykori vezetője.

 

Az interjúból:

– Milyen jövője lehet a visszaállamosított balatoni hajózásnak? – kérdeztük Horváth Gyulától, aki egyrészt a leghosszabb ideig, 1996 és 2013 között irányította a céget, másrészt végigjárta a ranglétrát, hiszen matrózként kezdett a társaságnál.

– Azt valószínűsítem, merthogy minden jel erre utal: oda a balatoni hajózást megalapító Széchenyi István álma, és nem marad egyben.

– Guller Zoltán azt nyilatkozta, hogy nincs tervben a Bahart privatizációja…

– Ha csak egyes értékes vagyonelemeket, ingatlanokat „mazsoláznak ki” a befektetők, az nem is jelenti a cég privatizációját.

 

A teljes cikk:

https://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/balatoni-hajozas-oda-szechenyi-alma-ugrasra-kesz-az-uj-uzleti-kor-mondta-a-narancshu-nak-a-bahart-volt-vezerigazgatoja-123015

 

 

 

About delipart

Check Also

Aláírásgyűjtés indult a Balaton megvédéséért

A siófoki polgármester írta alá elsőként.   Az Alfahír cikke:   https://alfahir.hu/2021/04/09/balaton_a_balaton_mindenkie_potocskane_korosi_anita_jobbik_lengyel_robert_siofok_kampany    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük