Home / Közélet / Siófokon lesz vita? A kihívó térfelén pattog a labda…

Siófokon lesz vita? A kihívó térfelén pattog a labda…

Országos kuriózum lehet, ha Siófokon leül vitázni a fideszes polgármesterjelölt Lengyel Róberttel…

Maga a fideszes jelölt, Gruber Attila hívta ki nyílt vitára a Becsülettel Siófokért Egyesület színeiben induló jelenlegi polgármestert, Lengyel Róbertet.

Az eddigi történések:

Szeptember 20.: Gruber Attila levélben keresi meg Lengyel Róbertet, nyilvános vitát kezdeményezve. Azt írja: „Kész vagyok Önnel minden feltételben kompromisszumot kötni, ami a moderátor személyét, a nyilvános vita időpontját és helyszínét illeti”.

Szeptember 23.: Lengyel Róbert ugyancsak levélben, szeptember 25-re hívja egyeztetésre Gruber Attilát a vita feltételeiről.

Szeptember 25.: Lengyel Róbert kézhez kapja Gruber Attila válaszlevelét, amiben a fideszes jelölt lemondja az egyeztetést, arra hivatkozva: uszodaügyben van fontos tárgyalása a megjelölt időpontban. Egyben megjelöl egy másik egyeztetési időpontot, szeptember 27-e 18 órát, azzal a megjegyzéssel: „Amennyiben a kampány miatti elfoglaltságai nem teszik lehetővé a találkozón történő személyes részvételét, kérem erről is értesítsen.”

Lengyel Róbert válaszol, amiről ezt írja Facebbok-oldalán: „… Szóval Gruber úr az általa kezdeményezett vita egyeztetésére bokros teendői okán nem tud ma jönni. Viszont megjelöl egy olyan dátumot –szeptember 27-én 18.00 órát- amikor /ahogy arról biztosan ő is, de legalább is a stábja értesült a hirdetéseinkből/ nekem épp Törekiben lesz lakossági fórumom. De nincs ezzel gond. A jelzett napon 18.00 órára kijön Gruber úr Törekibe, addig a magam részéről felfüggesztem a fórumot és beszélünk. Erről tájékoztatom válaszomban.”

 

 

About delipart

Check Also

Mindenhol jó, de a legjobb Balatonon: egyre többen költöznek a tóparti településekre

Folyamatosan változnak az ingatlanpiaci trendek, ezért is lehet az, hogy míg a fővárosban és a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük