Home / Közélet / Kaposvári kampány: amikor túl gyors a propagandamédia

Kaposvári kampány: amikor túl gyors a propagandamédia

Előbb tudta a Fidesz-propagandamédia egyik helyi kiadása, hogy fel fogják szólítani az ellenzéki összefogást a plakátjaik eltávolítására, mintsem hogy az ellenzéki tömörülés megkapta volna magát a felszólítást. Kampány, kaposvári módra…

A kpsvr.hu cikkéből:

„A Magyar Közút Nonprofit Zrt. felszólította az ellenzéki pártokat és civileket tömörítő Kaposváriakért Egyesületet, hogy távolítsák el Kaposvár belterületi szakaszán az országos közutak mellett elhelyezett plakátjaikat. Nagyon súlyos, többek között erkölcsi, szakmai és hitelességi kérdéseket vet föl, hogy míg a hivatalos felszólítás keltezése 2019. október 3., s az e-mail 3-án délelőtt 9 óra 46 perckor érkezett meg Horváth Ákos független polgármesterjelölt címére, a felszólításról már előző este 20 óra 46 perckor hírt adott a Szita által az adófizetők pénzén fenntartott Kaposvár Most.

A Fidesz utasította az állami céget a felszólítás megírására? Milyen módon juthatott a Kaposvár Most tudomására előző este, hogy másnap a plakátok haladéktalan leszedését kéri az állami cég egy egyesülettől?

– A közúti csomópontokban a plakátok jelentősen akadályozzák a beláthatóságot, ezzel veszélyeztetik a közúti forgalombiztonságot – írta a Kaposvár Most. ”

 

A teljes cikk:

https://kpsvr.hu/cikk/2019-10-03-allami-ceget-is-bevontak-a-fidesz-kampanyaba

 

fotó: kpsvr.hu

 

 

About delipart

Check Also

Törvényjavaslat tavainkért, így a Balatonért is

— vajon megszavazzák? Vagy egyáltalán, engedik a T. Ház elé vinni?   A Mérce cikke: …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük