Home / Déli-part / A Perczel 298., a Mátyás király 462., a Mathiász 867.

A Perczel 298., a Mátyás király 462., a Mathiász 867.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a négyéves képzést adó veszprémi Lovassy László Gimnázium lett az első a magyar középiskolák értékelő rangsorában a legjobbiskola.hu portál szerint.

A hirbalaton.hu írja:

A listán összesen 984 intézmény 1645 képzési formája szerepel. A balatoni intézmények közül is sok esetben nagy változások mutatkoztak. A Keszthelyi Vajda János Gimnázium a 64. helyen szerepel, kilenc helyezést javított, a Balatonalmádiban lévő Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium a 160., három helyezést rontva az előző méréstől, a balatonfűzfői székhelyű Veszprémi SZC Öveges József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 78 helyet javítva a 924. helyen végzett, míg a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakgimnázium 50 helyet rontva a 235. a listán. Fonyód és a Mátyás Király Gimnázium a 462., míg a Siófoki Perczel Mór Gimnázium a 298. helyen, a Siófoki SZC Mathiász János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a 867. helyen végzett.

 

A hirbalaton.hu cikke:

 

http://www.hirbalaton.hu/itt-a-balatoni-iskolak-ertekelo-rangsora-legjobbiskola-huhirbalaton-hu/#more-45687

 

About delipart

Check Also

„A klímaváltozás már nem kommunista humbug”

A közösségi közlekedés előnyben részesítését és a lakóházak energetikai korszerűsítésének a támogatását hiányolta a kormány …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük