Home / Kékfény / Nagy Blanka nem, Czeglédy Csaba igen

Nagy Blanka nem, Czeglédy Csaba igen

Czeglédy Csaba és Vágó István önkormányzati képviselő lett, akárcsak a kétfarkúkutyás Kovács Gergely, Sallai R. Benedek pedig polgármester.

Rendhagyó módon a kormánypárti Magyar Hírlap egy mai cikkéből idézünk:

„Nagy Blanka… a korábban a Demokratikus Koalícióval is kokettáló, jelenleg a Momentum Mozgalom színeiben politizáló tinédzser, aki az egyik, 2018-as beszédében például fertőző járványnak titulálta a Fideszt, Kiskunfélegyháza 8-as körzetében indult, ahol csupán a voksok húsz százalékát tudta megszerezni a Nemzeti Fórum Egyesület színeiben induló Ónodi Izabellával szemben.

Sikerrel vette viszont az akadályokat a főváros XII. kerületében az egykori kvízmester, a DK-s Vágó István. A gyurcsányista politikus mögé groteszk módon beállt a Jobbik Magyarországért Mozgalom is. A kerületi kompenzációs listáknak köszönhetően szintén képviselő lett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt vezetője, Kovács Gergely is, de a XII. kerületen kívül a viccpárt még három budapesti kerületbe delegált képviselőket, illetve támogatta azt a Nemény Andrást is, aki vasárnap behúzta a szombathelyi polgármester-választást a Fidesz–KDNP által támogatott Balázsy Péterrel szemben. Ha már Vas megye: önkormányzati képviselőként ismét közel került a tűzhöz az a Czeglédy Csaba, akit az ügyészség milliárdos adócsalással vádol. Végezetül: az ex-LMP-s Sallai Róbert Benedek is örülhet, sokak meglepetésére legyőzte Túrkeve hivatalban lévő kormánypárti polgármesterét, Vida Tamást.”

 

About delipart

Check Also

Csopak nem kapja meg a kikötőjét

Négy település kérte, három kapja. Ellenben Csopak élhet az elővásárlási jogával…   A Népszava cikke: …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük