Home / Ország, Világ / A Sampdoria kapusedzője is figyeli a Siófok fiatal portását

A Sampdoria kapusedzője is figyeli a Siófok fiatal portását

– Nem gondoltam, hogy „halott” leszek az edzések végére – mondta Hutvágner Gergely, a BFC Siófok NB II-es futballcsapatának 19 éves kapusa a Digisport reggeli műsorában. A fiatal hálőőr az olasz Sampdoriától került egy évre kölcsönbe a Balaton partjára.

S ezek szerint a siófoki edzések jobban meglepték, mint a meccsek, pedig felnőtt bajnokit még nem játszott, Olaszországban 19 találkozón védett a Sampdoria Primavera-csapatában. Ahogy arra a siófoki drukkerek emlékezhetnek, Hutvágner a szezon elején úgy került a kezdőbe, hogy két kapus is megsérült, majd amikor beugrott, kiválóan védett és ott ragadt… A Csákvár ellen ugyan betlizett, de több pontot is hozott a jelenleg az NB II-es tabella 5. helyén álló Siófoknak.

A Vasas Kubala Akadémiától 2016-ban Itáliába került kapus az interjúban elárulja, hogy a Sampdoria kapusedzője megkapja a videófelvételt a siófoki meccseiről.

 

Az interjút itt tekintheti meg:

https://www.digisport.hu/40349/maradhattam-volna-a-sampnal-de-19-evesen-az-nb-ii-ben-volt-lehetoseg-vedeni

About delipart

Check Also

Aláírásgyűjtés indult a Balaton megvédéséért

A siófoki polgármester írta alá elsőként.   Az Alfahír cikke:   https://alfahir.hu/2021/04/09/balaton_a_balaton_mindenkie_potocskane_korosi_anita_jobbik_lengyel_robert_siofok_kampany    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük