Home / Ország, Világ / Hat balatoni gól a nyíregyházi hálóban

Hat balatoni gól a nyíregyházi hálóban

6-1: aki nem volt kint, felkapja a fejét erre az eredményre. Gólfesztivált rendezett a BFC Siófok a labdarúgó NB II hétközi játéknapján.

A meccsnapra az esőfellegek is elkerülték a Balaton partját, időnként a nap is szikrázóan sütött, de ezúttal nem csak ebben telt öröme az ebéd utáni időpontban kilátogató, nem túl nagy létszámú drukkerseregletnek (hiába, húsz csapatos megamezőny esetében muszáj néhány hétközi fordulót is beiktatni, így is játszanak a csapatok még december 15-én is…).

A messziről érkezett és a tabella alsó traktusában helyet foglaló vendégegyüttes az elején még helyzetekig is eljutott (védett két szépet Hutvágner Gergely, aki vasárnap, a Vasas ellen a tévé nyilvánossága előtt is bemutatta ígéretes képességeit), de később már csak egy csapat volt a pályán, azt követően, hogy a 2. félidő elején a bíró kiálított egy nyíregyházit, a látogatók mintha a hitüket is elveszítették volna. Kaptak két tizenegyest, egy öngólt, s a piros lappal együtt elmondható, hogy nem az ő napjuk volt a mai, ellenben a Siófoknak minden sikerült, Horváth Péter messziről is, büntetőből is szerzett gólt és mindkét tizenegyest ő harcolta ki, a nem éppen szálfatermetű Magasföldi a vasárnapi derbi után megint fejjel szerzett gólt, az ellenoldalon meg leginkább azt tűnt fel, hogy az egykori Fradi-portás, Jova testes is, nehézkes is… De ez legyen az ő bajuk.

A kevés drukker is tud jó hangulatot teremteni, erre is bizonyságul szolgált a szerdai meccs, de persze ehhez az is kell, hogy a csapat tűzbe hozza a híveket. Mert ezúttal ez is klappolt. Sorozatos, leginkább csak kikínlódott ikszek után jólesett látni ezt, a csapat előkelő, 5. helyét megerősítő 6-1-et, legalább olyan jól esett, mint a meccs előtti csülköspacal a közeli „Margó étkezdéjében”…

F. I.

 

BFC Siófok-Nyíregyháza 6-1 (1-0).

A hazai gólok szerzői: Horváth P. (2), Hornyák (öngól), Szakály D., Magasföldi, Balogh B.

 

 

Fotó: BFC Siófok Facebook

 

About delipart

Check Also

Máskor a fa, most a nád takarta a balatoni panorámát

A déli parti apartmanházépítési láz hozadéka…   A hirbalaton.hu cikke:   http://www.hirbalaton.hu/eljaras-indult-a-fonyod-keleti-reszen-levideozott-nadirtas-ugyeben/#more-72744     fotó: …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük