Home / Ország, Világ / Több a beköltöző: Siófok is a top 20-ban

Több a beköltöző: Siófok is a top 20-ban

Ahol jó lakni, avagy ahol több a be-, mint az elköltöző; az ilyen kisvárosok toplistáján ott van Siófok és Balatonalmádi is.

 

„Csupán három nagyvárosban, Érden, Győrben és Szombathelyen volt pozitív a költözések egyenlege, azaz: többen mentek oda, mint amennyien eljöttek – derül ki az Ingatlan.com legfrissebb, a Központi Statisztikai Hivatal hivatalos demográfiai adatain és a saját adatokon alapuló elemzéséből” – írja a hvg.hu.

„A kisebb városok toplistáját a Pest megyei települések vezetik. Szigetszentmiklós áll az élen, a városba 581-gyel többen érkeztek, mint ahányan elmentek. A második helyezett Veresegyház után Gyömrő következik, és az első ötben szerepel még Dunaharaszti és Göd is 489-554 emberes többlettel.

A kisvárosok top 20-as listáján a Pest megyeiek mellett két Velencei-tó melletti település, Gárdony és Velence is szerepel, de az élbolyban ott van még Hajdúszoboszló, valamint a Balaton-partján lévő Siófok és Balatonalmádi is.”

 

 

 

About delipart

Check Also

Hónapok óta nem jön külföldi turista a Balatonra

Ilyen se volt még…   A hirbalaton.hu cikke:     http://www.hirbalaton.hu/november-ota-nem-volt-kulfoldi-a-balatonnal-mfor-hu/#more-73068

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük