Home / Ország, Világ / „Ott volt az összes sajtó, ellenzéki képviselő, csak a „k…keverés ment”

„Ott volt az összes sajtó, ellenzéki képviselő, csak a „k…keverés ment”

 „Kavarjuk a sz…t”

„Csak a k…keverés ment”

Íme, a balatonvilágosi polgármester, az idézetek a helyi képviselő-testület ülésének jegyzőkönyvéből.

A téma a Club Aligáért aggódás, az, hogy a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemeltté nyilvánította az eredetileg a Mészáros-Tiborcz páros által megszerzett hajdani pártüdülő fejlesztését, s ez a döntés lehetővé teszi, hogy megszűnjön a szabad parti sáv a Club Aligában, hogy a Balaton-part megint elzárva legyen az aligaiak elől, akár csak a Rákosi- meg a Kádár-rendszerben. Közel 300 fő zsúfolódott be a közelmúltbéli lakossági fórumra, ahol ez volt a téma az Aligai Fürdőegyesület szervezésében. Egyetlen illetékes meghívott (beruházó, országgyűlési képviselő) se ment el, ott voltak ellenben az „ellenzéki nők”. Nem volt ott a világosi polgármester sem, akinek pedig a jelek szerint megvan a véleménye a Club Aliga ügyében aggódó tömegekről – ez derül ki a testületi ülés jegyzőkönyvéből, melyből még néhány részlet:

 

„Takács Károly polgármester: Hagyjuk már ezt a kavarást! Sztrájkolás van, élő lánc van, minden van. Mi próbálunk egyezkedni velük, de ti csak rontatok a pozíciónkon. Ha kavarjuk a „sz…”, ők meg majd visszakoznak. Ma írt a Pro-mot egy levelet, hogy egyeztessünk. Arról szó nincs, hogy mindent megkapunk, azt már korábban eljátszottuk…

Volt ott azon az ominózus egyesületi ülésen prominens személy? Nem jött el az Appeninn Holding, nem jött el Witzmann Tamás, nem jött el Gulyás Gergely. Nem ment oda senki. Önök gyűltek ott, magukba egyet.”

 

Fülöp Balázs AFE elnök: 260 ember!

Takács Károly polgármester: Igaz, de nem tudtak döntést hozni, nem tudtak döntéshozó emberrel beszélni. Ott volt az összes sajtó, ellenzéki képviselő, csak a „k….” keverés ment.

Fülöp Balázs AFE elnök: Mi azt vártuk el mindenkitől, és fel is tette mindenki a kérdését. Valakinek viszont válaszolni kellene. Én is tárgyalásba vagyok Witzmann úrral, tudom, hogy 15-e felé…..Megküldte a levelet is felénk, olvastam. Itt az a baj –Enikő is ezen dolgozik éjjel, nappal-, hogy nekimenni, hogy szervezett egy élő láncot!

Én azt sem tudom, hogy ki volt ott. Én a Potocskánét sem ismerem. Ha mi meghirdetünk valamit, nem a Jobbikot hívtam meg, és mindig kijelentette az egyesület, hogy párttal nem foglalkozik. Egyetlen egy pártnak nem fogadtuk el még a közeledését. Civil egyesület vagyunk. A tagság pártszimpatizánsokból áll össze, van Fideszes, MSzP-s, soha nem veszekszünk, egyet akarunk, a Balaton körül rendet! A mi kis utcánkba rendet tartunk, a szemetet összeszedjük, stb., stb., meg figyelünk a Balaton partra. Én 1958-óta itt vagyok, és nagyon érdekes, hogy ugyanott tartunk, ahol 30 éve, hogy lesz vízpartunk, nem lesz vízpartunk? Ha Aligának nem lesz vízpartja, akkor csatlakozhatunk Lepsényhez is…”

Bukovszki András képviselő, AFE-alelnök: A fő kérdés, hogy a meglévő jogaink, amit használtunk idáig, amit birtokoltunk, ezeket elvette ez a jogszabály. A kérdés az, hogy ebben a helyzetben mit teszünk? A testületnek erről kellene beszélni egy rendkívüli testületi ülésen.

Takács Károly polgármester: Nem akarunk beszélgetni! Nincs jogi lehetőségünk szinte semmi! Egyedül a jóindulatukra vagyunk bízva.

Kovács Tamás képviselő: …megy az „oroszlán bajszának a húzkodása”, és majd beintenek nekünk. Így állunk hozzá, bezárnak mindent, és azt csinálnak, amit akarnak. ”

 

Tanulságos…

 

A fotó az ominózus fórumon készült, cikkünk a fórumról:

 

 

http://delipart.com/2020/08/22/csak-a-feher-sapkas-ellenzeki-nok-mentek-el-a-club-aliga-forumra/

 

About delipart

Check Also

Máskor a fa, most a nád takarta a balatoni panorámát

A déli parti apartmanházépítési láz hozadéka…   A hirbalaton.hu cikke:   http://www.hirbalaton.hu/eljaras-indult-a-fonyod-keleti-reszen-levideozott-nadirtas-ugyeben/#more-72744     fotó: …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük