Home / Ország, Világ / Házhoz viszik az igazságot

Házhoz viszik az igazságot

Így ellensúlyozzák a közpénzből kitömött kormánypropaganda-média agymosását, hazugságait a vidéki Magyarországon a jobbikos képviselők.
Míg például Stummer János Békés megyében, addig a siófoki Potocskáné Kőrösi Anita Somogyországban igyekezett eljuttatni a Nyomtassteis ellenzéki újságot sok ezer háztartásba.
„Valljuk: a mi felelősségünk is, hogy a kormánypropaganda alternatív “álvalósága” ellen küzdve megpróbáljuk eljuttatni mindenkihez a igazságot. Az igazsághoz mindenkinek joga van, éljen bármely pontján is Magyarországnak! Kormánypropaganda helyett valódi hírek” – nyilatkozták a jobbikosok.
Így telt a szombatja Potocskáné Kőrösi Anitának: Nyomtassteis ellenzéki újsággal a kezükben, terepen, hogy a hírek, amelyek eddig nem juthattak el mindenkihez, a Somogy 4. választókerület kistelepülésein is a postaládákba kerüljenek. Több településen (pl. Somodorban, Ráksiban vagy Patalomban) lelkes aktivisták segíttek a terjesztésben. A képviselőnő várja önkéntesek jelentkezését a valódi hírek vidékre juttatásához.

About delipart

Check Also

Aláírásgyűjtés indult a Balaton megvédéséért

A siófoki polgármester írta alá elsőként.   Az Alfahír cikke:   https://alfahir.hu/2021/04/09/balaton_a_balaton_mindenkie_potocskane_korosi_anita_jobbik_lengyel_robert_siofok_kampany    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük