Home / Egészséges életmód / Mihalecz leváltotta magát, Márton az új edző

Mihalecz leváltotta magát, Márton az új edző

Csütörtöktől Márton Gábor az NB II-es BFC Siófok labdarúgó csapatának vezetőedzője.

Mihalecz István sportigazgató voltaképpen leváltotta magát; Varga Attila korai őszi menesztése után ugyanis ő vette át a vezetőedzői teendőket is. Csakhogy Varga távozása óta sem igen javult a csapat pozíciója; jelenleg 17. a tabellán a Siófok. Nem volt tehát meglepő a klub csütörtöki közleménye: „A mai nappal Márton Gábor veszi át csapatunk irányítását. Szerződése a bajnoki év végéig, június 30-ig tart. A munkáját változatlan stábbal Bozsik József pályaedzőként, Biró Imre kapusedzőként, Hamál Dávid erőnléti edzőként segíti. Mihalecz István az eredeti felállás szerint sportigazgatóként folytatja tevékenységét a klubnál”.

Persze, Mihalecz nyilván egyeztetett a tulajdonossal, a hazai közétkeztetési piac legnagyobb cégcsoportja, a Hungast tulajával, György Tamással. Aki, mint ismert, Varga Attila menesztését követően közleményben tudatta: a 10. hely elérésig ingyen tekinthetik meg a szurkolók a hazai meccseket…

A csütörtökön munkába állt Márton Gábor 21-szer ölthette magára a magyar válogatott mezét, ezeken egy gólt szerzett az egykori kiváló pécsi hátvéd, aki játszott idehaza a Honvédban is, külföldön a belga Genk és a francia Cannes csapatában, illetve több izraeli együttesben. Edzőként a Pécset és a Kaposvárt is dirigálta.

 

(fotó: BFC Siófok)

About Fónai Imre

Check Also

Ádándra és Igalba gördül az oltóbusz

A Magyar Honvédség oltóbuszai helybe viszik az oltási lehetőséget, és a mobil oltópontokon naponta 180 …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük