Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / A Jobbik volt a gyorsabb

A Jobbik volt a gyorsabb

A Fidesz-propagandában persze a Fidesz. A Nemzeti Választási Iroda azonban cáfol.

Sajátos különháború tört ki hétfő reggel a Fidesz és a Jobbik között – írja az Alfahír. – Mindkét párt magának vallotta a győzelmet, már ami az ajánlások leadási sebességét illeti. Mint ismert, a Jobbik képviselői hétfőn leadták a párt által összegyűjtött több mint 30 ezer ajánlást, ami szükséges az európai parlamenti választáson való elinduláshoz. Ezzel egyidőben a kormánypárti sajtóban és a Fidesz Facebook oldalán is büszkén hirdették és hirdetik: ők adták le elsőként a dokumentumokat.

Mivel a hírportál munkatársa fültanúja volt, amikor a Nemzeti Választási Iroda munkatársa közli, hogy a Jobbik az első, ezért az Alfahír hivatalosan is megkereste a szervezetet: tegyenek rendet a leadási sebesség véres frontján. „Az adminisztráció a Jobbik ajánlóíveinek és listájának átvételével kezdődött” – válaszolta az NVI. Ezzel szemben Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs főigazgatója még hétfő délután is azt mondta: a Fidesz elsőként adta le az ajánlásokat. Amikor viszont az N1TV tudósítója szembesítette a fideszes politikust a valósággal, Hidvéghi már rögtön nem tulajdonított nagy jelentőséget a sorrendnek…

Emlékeztetőül: a Fidesz egyik főpropagandistájának számító Bayer Zsolt is letagadta néhány napja a család lakástrükközését (mint ismert, havi 32 ezer forintos bérleti díjért lakik Bayer a várnegyedben), csak akkor ismerte el, amikor a 24.hu riportere szembesítette a tényekkel.

 

 

About Fónai Imre

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük