Home / Ország, Világ / Ander elmondja, kinek járna öt és kinek ötszázezer év börtön

Ander elmondja, kinek járna öt és kinek ötszázezer év börtön

Ha neki öt-, akkor a demokrácia leépítőinek, a semmiből milliárdos vagyont felhalmozó debil strómanoknak, meg a két lábon járó malacperselyek gazdáinak ötszázezer év börtön jár, mondja Ander Balázs dél-somogyi jobbikos országgyűlési képviselő.

 

A hellodelsomogy.hu írja: Néhány héttel ezelőtt ismét ellenzéki képviselők szerettek volna beszélni az MTVA vezérigazgatójával, de a fegyveres biztonsági őrök már a portán elállták az útjukat. Leginkább arra lettek volna kíváncsiak, hogy az MTVA vezérei mennyire érzik aggályosnak azt a szerkesztési gyakorlatot, hogy a társadalom ötven százalékának bizalmát élvező ellenzéki politikusok (ne feledjük, a kétharmados parlamenti fideszes többség csak a hazai választási rendszer sajátosságainak betudhatóan jöhetett létre) csupán hébe-hóba bukkanhatnak fel a képernyőn. Mennyire elfogult a közmédia, s hogy van az, hogy még az NMHH éves beszámolóiból is híven kiviláglik: a megszólalási idők tekintetében bizony jelentősen alulreprezentált az ellenzék.

Az MTVA mint azt a hirado.hu-n nyilvánosságra is hozták, némileg zokon vette a látogatást, ezért feljelentést tett. „Tucatnyi törvénysértés egy óra alatt, ismét az MTVA-székháznál akcióztak az ellenzéki képviselők Jogi lépéseket tesz a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) ismeretlen tettesek ellen. 2019. április 15-én több ellenzéki képviselő blokádot emlegetve állta el az MTVA Kunigunda úti épületének egyik bejáratát, így a szabad mozgásukban és munkához fűződő jogukban korlátozták a dolgozókat és a vendégeket. Más ellenzéki képviselők engedély nélkül hatoltak be a közmédia területére, többen közülük törvénysértő módon készítettek kép- és hangfelvételeket, amivel megsértették a munkatársak személyiségi jogait.”

Márpedig ha a véletlenül sem fideszes irányítás alatt álló „igazságszolgáltatás” elmeszeli a képviselőket, akkor a Jobbik Barcson élő alelnöke, Ander Balázs is megnézheti magát. A büntetőjogban a személyi szabadság megsértése a szabadság és emberi méltóság elleni bűncselekmény. „194. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a személyi szabadság megsértését a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, b) aljas indokból vagy célból, c) a sértett sanyargatásával, d) védekezésre képtelen személy sérelmére, e) fegyveresen, f) felfegyverkezve, g) jelentős érdeksérelmet okozva vagy h) hivatalos eljárás színlelésével követik el.

Az esettel kapcsolatban a hellodelsomogy.hu telefonon érdeklődött a dél-somogyi ellenzéki honatyánál.

Ander elmondta, hogy az agymosodává és fideszes hazugsággyárrá züllesztett közmédiánál tovább folytatják a süketelést, a manipulatív csúsztatásokat. A biztonsági kamerák felvételeiből – ha csak esetleg valamilyen furcsa módon azok el nem tűnnek – egyértelművé fog válni, hogy a kutya sem szenvedett semmilyen sérelmet. Még akkor is ki és be ingáztak a dolgozók és a különféle műsorok szereplői az épületbe, amikor az előtérben(!) a semmitmondó válaszokat adó kommunikációs igazgatóval tárgyaltak.

Ander hozzátette, amennyiben az összes politikai gazembert és az ország szétlopásában jeleskedő, milliárdokat lenyúló rablóbanda tagjait bűneikkel arányosan szintén elítélik, akkor örömmel bevállalja ő is az akár öt évet. Viszont ha az MTVA előcsarnokában és az épület előtti, közterületen való békés várakozás, beszélgetés, sajtótájékoztató egytől öt évig terjedő büntetést kóstál, akkor fejenként százezer és ötszázezer év közötti börtön kell, hogy járjon a demokrácia leépítőinek, a semmiből milliárdos vagyont felhalmozó debil strómanoknak, meg a két lábon járó malacperselyek gazdáinak is.

 

fotó: hellodelsomogy.hu

 

About Fónai Imre

Check Also

Club Aliga – Ha így folytatódik, a közemberek nem juthatnak le a Balaton partjára, civilek, politikusok közösen fordulnak az AB-hoz

Az Aligai Fürdőegyesület (AFE) vasárnapra fórumot hívott össze, ugyanis újabb lendületet kapott az Club Aliga 2 fejlesztése, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük