Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / Ezt a filmet nézze meg: hogyan tüntetnek el kétmillárd forint állami támogatást a kamupártok?

Ezt a filmet nézze meg: hogyan tüntetnek el kétmillárd forint állami támogatást a kamupártok?

Csak erős idegzetűeknek és alacsony vérnyomásban szenvedőknek!

 

Így lehetett milliárdokat elcsalni a választási rendszerben. Seres Mária és férje, Stekler Ottó az elmúlt két választás során kétmilliárd forintnál is több állami támogatást tüntethetett el nyom nélkül a hozzájuk kötődő hat különböző kamupárton keresztül – ezt állítja a Rablópártok című film, amelyet a Gulyás Márton aktivistához köthető Partizán közéleti videoblog készített – írja a Népszava. Az elmúlt évek kamupártjairól és azok hatalmas közpénz-lenyúlásairól készített tényfeltáró film szerint Seresék úgy tudták elkövetni a visszaéléseket, hogy nem semmisítették meg 2006-ban azt a több mint 600 ezer szignót, amelyet a képviselők költségtérítésének elszámolása miatti népszavazási kezdeményezésével gyűjtöttek.
 “Egy magát mindenekelőtt nagyon okos, vagány, hiteles és oknyomozónak gondoló rossz szándékú provokátor nyilvánvalóan megrendelésre készült, szándékosan negatív, manipulált és lejárató anyaga” – így minősítette a Népszavának Seres Mária, az SMS-párt korábbi vezetője Gulyás Márton Rablópártok című filmjét.
A Szabad Pécs így ajánlja az olvasók figyelmébe a filmet: „Az alább belinkelt másfélórás oknyomozó dokumentumfilmet Gulyás Márton és a Partizán csapata elképesztő mennyiségű munkával készítette el, de nem csak ezért ajánljuk minden, a magyar közélet iránt érdeklődő ember figyelmébe. Mág akkor is, ha arról szól, amit amúgy is sejtettek, hogy történtek csalások a választáson. Az igazság ugyanis a képzeletnél sokkal megdöbbentőbb. Azt nem mondjuk, és nem is ígérhetjük, hogy ha végignézi, nem fog felmenni önben a pumpa.„

 

 

About Fónai Imre

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük