Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / Iskolákra, óvodákra, kórházra menjen az uniós pénz, ne Mészároséknak és Orbánéknak!

Iskolákra, óvodákra, kórházra menjen az uniós pénz, ne Mészároséknak és Orbánéknak!

Fizessenek a bűnösök és ne az egész ország; fellépünk az uniós pénzek ellopása ellen, ezt ígérjük – mondta Bana Tibor, a Jobbik EU-s képviselőjelöltje Marcaliban, ahol dr. Steinmetz Ádám vendége volt.

„2004 az olimpián szerzett aranyérem és az uniós csatlakozás miatt is emlékezetes év volt számomra – mondta Steinmetz Ádám, a Jobbik parlamenti képviselője. – 15 éve a keleti despotizmus helyett a nyugati demokráciát, a keleti kizsákmányolás helyett a nyugati bérszínvonalat, a keleti demagóg propaganda helyett a nyugati kiegyensúlyozott tájékoztatást választottuk. 15 év eltelt és mi valósult meg a vágyakból? A Fidesz ma elszigeteli Magyarországot az EU-ban, a keleti érdekeket keresi, a demokratikus normákat a sárba tapossa. Ma már azzal fenyeget az Európai Unió, hogy az az ország, amelyik nem tartja be a demokratikus normákat, nem kaphatja meg a neki járó uniós támogatást. Ez több százezer magyar család megélhetését veszélyeztetheti. Nem mindegy tehát, kiket küldünk május 26-án az Európai Unióba.„

„A korrupció elleni küzdelem élharcosa leszek – ígérte megválasztása esetére Steinmetz Ádám képviselőtársa, Bana Tibor. – Iskolákra, óvodákra, kórházra kell hogy menjen az uniós támogatás és nem pedig Mészáros Lőrinc, vagy az Orbán-család gyarapodására.„ Bana a Jobbik alaptéziseit is sorolta, így például a határőrség visszaállítását a migráció ellen, az egyenlő munkáért egyenlő bért alapelvét, vagy a küzdelmet a szabad sajtóért, a Magyarországon példátlan méreteket öltött félretájékoztatás ellen.

 

Dr. Steinmetz Ádám

 

About Fónai Imre

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük