Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / Kövér és az agymosó média, második fejezet

Kövér és az agymosó média, második fejezet

Kövér László nem becsülte le a klímaváltozás jelentőségét, ellenben valóban azt mondta, hogy Németországban azért előzhette meg a klímaváltozás problémája a bevándorlásét, mert a média agymosása nyomán az ember már maga is másként látja a világot, mint előtte.
Kövér siófoki fórumáról a Délipart is beszámolt, erős Kövér-mondatokat idézve, a Magyar Narancs cikkét az olvasók figyelmébe ajánlva.
Kevés hazai médium tud igazságot tenni a Kövér László keddi siófoki fórumát követően szerdán kirobbant vitában, a Délipart azonban abban a helyzetben van, hogy meg tudja kísérelni…
A Népszava szerdai cikke:
Bár korábban arról írt az állami hírügynökség, hogy Kövér László szerint agymosottak aggódnak a klímáért, a házelnök állítja, valójában más hangzott el.
Egy friss felmérés szerint Németországban az emberek 31 százaléka a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek, de 32 százalék már a klímaváltozást, ami a “»független és pártatlan« média agymosó hatása” miatt van – jelentette ki Kövér László az MTI tudósítása szerint kedden.
Szerdán a párbeszédes Tordai Bencének sikerült Kövér közelébe jutnia, és feltennie a kérdést: vajon a klímaváltozás tényét tagadja-e az Országgyűlés elnöke, vagy csak a probléma nagyságát?

“Az önök újságírói nem dolgoznak, másodkézből dolgoznak, és az ellenkezőjét mondják annak, amit én valójában mondtam”– kommentálta Kövér az MTI állami hírügynökség munkáját. Ezután leszögezte, valójában mégis a legfontosabb problémák egyikének tartja a klímaváltozást. A két politikus a kölcsönösen egymáshoz vágott sértések ellenére egyetértésben búcsúzott a rövid beszélgetés után.

Íme, a videó erről, Tordai Bence Facebook-oldaláról:

 

Mit mond tehát Kövér László szerdán, a kedden Siófokon elhangzottakról? Ezt: „Az újságírók az ellenkezőjét mondják annak, amit valójában én mondtam… „

Számos országos médium így idézte az MTI-t kedd este: „Egy friss felmérés szerint Németországban az emberek 31 százaléka a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek, de 32 százalék már a klímaváltozást, ami a “független és pártatlan  média agymosó hatása” miatt van… „

Nos, úgy tűnik, az állami hírügynökség tudósítóján kívül csak a Magyar Narancsé volt még a helyszínen, aki semmiképpen sem ellenkezőleg, hanem nagyon is az MTI-hez hasonlóan számolt be a Kövér-beszédről, és most a Délipart rendelkezésére bocsátotta jegyzeteit. Hangfelvételt ugyan nem készített, de jegyzetei szerint ezt mondta a házelnök: „Mi a legnagyobb kihívás a Európai Unióban? A bevándorlás és a terrorizmus, ami ugye összefügg, ezt válaszolják az emberek… Feltűnő volt azonban, hogy diáktüntetéseket szerveztek Európa számos pontján a klíma, a föld megóvásáért, jövőjéért… Csakhogy ebben nincs vita, az Európai Unió hozzon ezzel összhangban lévő döntéseket! Egy friss felmérés szerint Németországban 30-31 százalék a bevándorlást, de 32 százalék már a klímaváltozást tartja a fő problémának… Az ember, ha minden nap találkozik a független, nagyon objektív média agymosásával, akkor maga is másként látja a világot, mint előtte… Németország romló közbiztonságáról egy magyar tévénéző jobban értesült, mint egy német, s arról, hogy mindez a bevándorlás következménye…„

 

 

About Fónai Imre

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük