Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / Németh Zsolt helyi roma elnök egyesülete (?) óriásplakátol Siófokon

Németh Zsolt helyi roma elnök egyesülete (?) óriásplakátol Siófokon

.. pedig bevételük sincs… és persze a független polgármestert lejáratni szándékozó óriásplakátokról van szó. A magyarnarancs.hu cikke nyomán.

 

Lengyel Róbert helyi polgármestert és Ujhelyi István MSZP-s EP képviselőt mint „kerítésbontókat” ábrázolják azok az óriásplakátok, amelyek pénteken kerültek ki Siófok forgalmas útjai mellé egy cigány egyesület megbízásából. Honnan volt erre pénz, mi a szándék, ki a valódi megrendelő?

Együtt bontják le a kerítést? – kérdezik a siófoki Sió-Rom Cigány Egyesület megbízásából készült óriásplakátok, amelyek pénteken kerültek ki Siófok forgalmas útjai mellé. A plakáton Lengyel Róbert független polgármester és Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő látható. Ők volnának a „kerítésbontók”, de ezúttal a megrendelő kiléte az érdekesebb. Kiderült, egy roma egyesületről van szó, amely utoljára 2016-ben adott le beszámolót, akkor is nullásat. Vagyis bevétele nincs, tevékenységi körei között politikai jellegűt nem találni.

Az egyesület elnöke, Németh Zsolt, egyben a siófoki roma nemzetiségi önkormányzat elnöke is. A kisebbségi önkormányzatnak viszont hosszú évek megszokott évi 6 millió forintos városi támogatása helyett idén jóval magasabb összeget, 10 milliót szavazott meg a fideszes többségű képviselő-testület.

Ilyen várost akarunk? – teszi fel a kérdést Facebook-oldalán Lengyel Róbert polgármester.

És tényleg, teszi már fel a kérdést a Délipart: ilyen várost akarnak a siófokiak?

A teljes cikk:

 

https://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/a-keritesbonto-polgarmestert-es-az-mszp-t-abrazolo-oriasplakatokkal-rukkolt-elo-a-bevetel-nelkuli-siofoki-roma-egyesulet-119816

 

 

About Fónai Imre

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük