Home / Ország, Világ / NB II: 12. helyen végzett a Siófok

NB II: 12. helyen végzett a Siófok

Ahhoz képest, hogy a bajnokság során jó darabig a kiesés szélén tanyázott, egész jó eredmény a 12. hely a BFC Siófoktól.

Véget értek a labdarúgó NB II. küzdelmei, a vasárnapi záró fordulóban: Siófok-Cegléd 2-0, de lehetett volna 7-3 is… Ziccerek egész sorát dolgozta ki a hazai együttes, mely a bajnokság végére nagyon belelendült, még az egykori siófoki edző, klubvezető és mindenes, Horváth Károly együttesét, a Vácot is sikerült megelőzniük Horváth Péteréknek. Akiknek úgy tűnik, jót tett az edzőváltás, Márton Gábor érkezése után bátrabb, látványosabb, gólgazdagabb futballra voltak képesek ugyanazok a siófoki fiúk… Újra meg kell dicsérni a B-középet is, akik a szezonzárón is kitettek magukért görögtűzzel, kék-sárga füsttel. A tavaly ilyenkori 14. hely után két helynyit előbbre lépett a BFC Siófok.

Egy nappal korábban a Kiss Szilárd Arénában kézilabdás szezonzáró volt, méghozzá édes-bús-könnyes. A bajnoki harmadik és EHF Kupa győztes Siófok KC utolsó mérkőzéséről és azt követő ünneplésről Németh András képriportját érdemes végignézni a Siófok KC Facebook-oldalán. Két fiataltól és hat sztenderd játékostól köszöntek el a szurkolók és a klubvezetők, ez is jelzi, hogy gyakorlatilag ismét új csapatot kell építeni a következő szezonra.

A távozók Fodor János tulajdonossal

 

fotók: SKC Facebook-oldala, BFC Siófok Facebook-oldala

About Fónai Imre

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük