Home / Ország, Világ / Súlyos beteg kilakoltatását kommentelte így a barcsi KDNP-s alpolgármester

Súlyos beteg kilakoltatását kommentelte így a barcsi KDNP-s alpolgármester

A hellodelsomogy.hu cikke.

Döbbenetes esetre hívták fel olvasóink portálunk figyelmét. A Dráva parti kisváros, Barcs KDNP-s alpolgármestere, Szalai Balázs a térség ellenzéki országgyűlési képviselője által megosztott, a migránsriogatás helyett inkább a valós problémákat: egy végstádiumban levő rákos beteg tervezett kilakoltatását bemutató cikk alá az alábbi hozzászólást írta: “Szenvedünk, szenvedgetünk”

Hazánkban minden negyedik haláleset a daganatos megbetegedések miatt következik be. Évente 100.000 új esetet regisztrálnak. Sajnos vezetjük a negatív világranglistákat. A rettegett betegség számtalan család életébe hozott tragédiát. Önnek mi a véleménye? Politikus megengedhet magának ilyen megjegyzést? Ön szerint le fog mondani Barcs KDNP-s alpolgármestere?

A 24.hu cikke itt olvasható: Végstádiumú rákos beteget lakoltatnának ki Pécsen

 

Friss:

A Szabad Pécs azt írja, súlyos betegről, de nem végstádiumú rákos betegről van szó, s a bíróság a kilakoltatást még annak keddi megkezdése előtt felfüggesztette.

 

 

 

 

 

 

About Fónai Imre

Check Also

Club Aliga – Ha így folytatódik, a közemberek nem juthatnak le a Balaton partjára, civilek, politikusok közösen fordulnak az AB-hoz

Az Aligai Fürdőegyesület (AFE) vasárnapra fórumot hívott össze, ugyanis újabb lendületet kapott az Club Aliga 2 fejlesztése, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük