Home / Kékfény / A Mustafa pincérei törték el egy arra sétáló férfi szemüregcsontját?

A Mustafa pincérei törték el egy arra sétáló férfi szemüregcsontját?

Verekedésbe keveredett egy férfi a siófoki Mustafa étterem előtt. Azt állítja, a pincérek hagyták helyben. Az üzletvezető szerint (aki amúgy nem volt ott a verekedéskor) nem így történt.

Az Index írja, hogy

Péter fagyizni ment családjával a siófoki partra, amikor a Mártírok útján egy verekedés kellős közepébe csöppent a Mustafa étterem előtt. „Az egyik pillanatban még elnyomtam a cigit a kuka szélén, a következőben már azt láttam, hogy a tömeg közepén öt-hat sárga-zöld pólós pincér dulakodott egy nagyobb testű férfival az étterem előtt, néhány méterre tőlünk. Miután nekem lökték az anyósomat, elé álltam, felemeltem a kezeimet, és elüvöltöttem magam, hogy állj. A következő másodpercben már lendült az egyik pincér ökle, és a jobb szememen talált el..

Ahogy megpróbált feltápászkodni, állítása szerint az egyik fölé emelkedő pincér rátaposott a fejére. „MÁR EMELTE A LÁBÁT, HOGY ISMÉT MEGRÚGJON, AMIKOR RÁKIABÁLT A FELESÉGEM.” Az étterem munkatársa ekkor továbbállt, és a néhány méterre fekvő férfit kezdte el rúgni, idézi fel Péter. Mivel mindketten sötét színű pólóban voltak, a dulakodás közben összekeverhették őket a pincérek.

Eltört a jobb szemüregcsontom, a szemmozgató ideg és a kötőszövet is sérült – mondja Péter a másnap reggel átvett orvosi eredmények alapján.

A Mustafa étterem üzletvezetője az Index megkeresésére hangsúlyozta, hogy a verekedés nem az étteremben történt, hanem az utcán, ahol sok vendég ott állt, mivel ez egy önkiszolgáló étterem, és kintről is lehet kérni. Azt mondja, két férfi összeszólalkozott valami miatt a sorban, majd egymásnak estek, és ebbe a dulakodásba került bele Péter.

Az üzletvezető nem erősítette meg, hogy az étterem munkatársai is részt vettek a verekedésben, csak annyit árult el, hogy miután észlelték a bajt, azonnal próbáltak segíteni. A nyomozásra tekintettel ugyanakkor nem kívánt több részletet megosztani az esetről, ráadásul ő nem is volt az étteremben szombat este tíz órakor, amikor ez történt.

A Siófoki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük