Home / Déli-part / Kukkolt a Balaton Sound villanyszerelője

Kukkolt a Balaton Sound villanyszerelője

Véget ért a zamárdi Balaton Sound. Új látogatócsúcs született, a sztárok fát ültettek, a villanyszerelő meg kukkolt. Zamárdi csendes, újra csendes… pár napig, hiszen a hétvégén Red Bull Air Race!

 

Három hétfői hír a hajnalban véget ért Balaton Soundról.

1.

„Hajmosás közben felnéztem, ekkor pillantottam meg először azt a középkorú, sötét alakot, aki a szomszédos mellékhelyiségből áthajolva, telefonját felettem tartva nézi, ahogy fürdök, illetve felvételt készít rólam. Nem tudni, mióta állt felettem és a mellettem zuhanyzó kislány felett, de öt perce már biztosan fürödtünk” – számolt be egy nő az Indexnek az őt ért atrocitásról. A Balaton Soundon dolgozó fiatal nő a fesztivál ideje alatt a közeli gyerektáborban lakott, ott tűnt fel a kukkoló középkorú férfi.

A férfit többen is látták, ahogy a vizes blokk környékén, illetve többen beszámoltak arról is, hogy őket is hasonló módon videózta a férfi. Civil ruhás nyomozók egy újabb lebukás után elkapták a férfit, akiről kiderült, hogy szintén a fesztiválon dolgozott, mégpedig villanyszerelőként.

 

2.

Rekord látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound, ahol összesen 172 ezer ember engedte ki a gőzt a fesztivál öt napja alatt, szombaton pedig teltházas volt a Sound a szervezők hétfői közleménye szerint.

(Érdekes: ha 1-2 ezerrel is, de évről-évre mindig sikerül megdönteni a szervezők közlése szerint a korábbi rekordot…)

3.
Zamárdi a jövőben 10 fát kap évente a fesztiváltól, melyet az aktuális évben fellépő magyar és külföldi sztár ültet majd el a főszervezőkkel és a Balaton Sound FB oldalán egy ezzel kapcsolatos játékban résztvevő hat környezettudatos fesztiválozóval.

Az idei évben a lelkes rajongók a Nagyszínpad egyik sztárjával, Armin van Buurennel, Metzker Vikivel, Lotfi Begivel és a Sound alapító-főszervezőivel, Fülöp Zoltánnal és Lobenwein Norbertttel ültettek fát a fesztivál Beach kempingjének bejáratánál (Zamárdi, Keszeg utca vége) ültettek fákat. A szervezők szándékai szerint a réztáblákkal megjelölt fák az évek alatt egy kellemes ligetté növekednek majd, mely nem csak a buli ideje alatt, hanem az év többi részében is gazdagítja majd a fesztivál területét.

 

 

fotóillusztráció:

Zamárdi, a Balaton szíve

fotó: Győrffy Árpád, Balatontipp.hu

 

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük