Home / Kékfény / Marihuánaszag a balatoni Bagolyvonaton

Marihuánaszag a balatoni Bagolyvonaton

A fiatalok körében népszerű éjszakai Bagolyvonaton razziáztak a rendőrök.

A Hirado.hu írja:

A fővárosból Siófokra tartó bulivonaton, és Siófok belvárosában is razziáztak péntek éjjel a rendőrök, akik kábítószerkereső kutyákat is bevetettek. Volt, aki elismerte, hogy marihuána van nála, más azzal védekezett, hogy nem tudja, hogy került a zsebébe a gyanús csomag. Nyár eleje óta folyamatos a rendőri jelenlét a balatoni és Velencei-tavi szórakozóhelyeken. Eddig már kétezer bűnözőt fogtak.

Az év legnagyobb siófoki diszkórazziája már Martonvásáron elkezdődött. A gárdonyi rendőrök itt szálltak fel a népszerű éjszakai bulivonatra, hogy már idejében kiszűrjék a fővárosból a balatoni szórakozóhelyekre tartó kábítószerdílereket és a körözött bűnözőket.

A rendőrök már az első utas ellenőrzése során találtak egy gyanús csomagot. A marihuána jellegzetes szagát érezték, így a férfit a velencei állomáson leszállították a vonatról és átadták az előállító csoportnak. Az állomásokon kábítószerkereső kutyákat is bevetettek. Agárdon egy vonatra váró utas hátizsákjánál jelzett a kutya.

A rendőrök mindenkit megmotoztak, akiről feltételezték, hogy kábítószer van nála. Volt, akinek a nadrágzsebében, volt akinek a csomagjában találták meg az elrejtett szert. Le se tagadhatták volna, hogy drogot szállítanak.

Siófokon gyakorlatilag kiürült a bulivonat. A Petőfi sétányra viszont már éjfélkor ki lehetett volna tenni a megtelt táblát. A szórakozni és kikapcsolódni vágyók nyugalma érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a járőrök mellett civil ruhás rendőröket, lovas- és kutyás rendőröket is bevetett.

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük