Home / Ország, Világ / Nem fellebbez a Balmazújváros, e szerint nem lesz meccs vasárnap, de majd pénteken eldől

Nem fellebbez a Balmazújváros, e szerint nem lesz meccs vasárnap, de majd pénteken eldől

Pénteken „jelez vissza” a labdarúgó-szövetség azzal kapcsolatban, hogy lesz-e vasárnap Siófok-Balmazújváros meccs az NB II nyitó fordulójában.

A szerda déli állás alapján nem lesz, hiszen a Balmazújváros illetékese a Nemzeti Sport szerint azt közölte: nem fellebbeznek. Tegnap megírtuk, hogy a Balmazújváros NB II-es licencét az MLSZ hétfőn visszavonta, de ha fellebbeznek, annak halasztó hatálya lehet…

A BFC Siófok szerdai közleménye:

„Ahogy az ismeretes, a lefolytatott vizsgálatok után a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága megvonta a Balmazújvárostól az NB II-es licencet.

A döntés még nem jogerős, és 8 nap fellebbezési ideje van hétvégi ellenfelünknek, ami átnyúlik a jövő hétre.

Csapatunk ennek megfelelően úgy készül, hogy meg lesz tartva az 1.fordulóban aktuális mérkőzés a Siófok Városi Stadionban vasárnap 19:00-kor.

A Magyar Labdarúgó Szövetségtől kapott információink szerint pénteken várható visszajelzés a találkozóval kapcsolatban, hogy valóban megrendezésre kerül-e vagy sem, melyet azonnal jelezni fogunk hivatalos Facebook-oldalunkon és weboldalunkon!”

 

 

 

fotó: ilyen gólokat szeretnének látni a szurkolók vasárnap, de jelen állás szerint aligha fognak, nemcsak gólt, meccset sem…

(BFC Siófok Facebook-oldala)

 

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük