Home / Ország, Világ / Mégis lesz vasárnap Siófok-Balmazújváros?

Mégis lesz vasárnap Siófok-Balmazújváros?

Már péntek van. Avagy még csak péntek? Várjuk, hogy valaki kimondja végre a véglegeset…

 

Megírtuk már azt is, hogy elmarad a Siófok-Balmazújváros derbi a labdarúgó NB II vasárnapi első fordulójában, s azt is, hogy meglehet, mégiscsak lesz meccs. Aztán a Balmazújváros illetékese azt nyilatkozta, nem fellebbeznek, majd most egy másik azt, hogy de igen… Ám a vasárnapi meccs elhalasztását kérték, amibe a Siófok nem ment bele és most várja mindenki az MLSZ döntését. Ami csak keddre várható – vasárnap este 7-kor azonban játszani kéne. Mivel a Balmazújváros szinte összes felnőtt játékosa távozott, várhatóan az ifi érkezik Siófokra… Magyar futball, 2019…

Az nso.hu friss, péntek délutáni írása:

„Nyáron kétes befektetőjelöltek tűntek fel a Balmazújvárosnál, a városi önkormányzat az első elutasító határozat után mégis megbízta őket a futballcsapat irányításával. Ennek ellenére e hét hétfőjén az MLSZ megvonta a klub NB II-es licencét, mivel – a hajdúságiak közleménye szerint – a törvényes határidőn belül nem sikerült a kft. tőkepótlását végrehajtani, így aztán nem is tudták az erről szóló határozatot becsatolni a szövetség felé. A történetnek azonban még nincs vége, hiszen a licencadó testület döntésének jogerőre emelkedéséig a Balmazújváros is tagja a mezőnynek. Lajos Ferenc ügyvezető a Nemzeti Sport Online-nak a mai napon elmondta, hogy a Balmazújváros Sport Kft. megteszi a szükséges jogi lépéseket az MLSZ határozata után. A klub a Siófok elleni, vasárnapi bajnoki elhalasztását kérte, ebbe a Balaton-partiak nem egyeztek bele; az MLSZ dönthet a kérdésben, de ha ez nem lesz számukra kedvező, akkor is elutaznak és várhatóan – mivel szinte az összes labdarúgó távozott – a saját utánpótlásukból felkerülő játékosokkal állhatnak ki Siófokon. Végleges döntés jövő kedden várható a Balmazújváros további sorsával kapcsolatban.

„A Balmazújváros sorsa a licencprobléma miatt bizonytalan, de mivel még nincs az ügyben jogerős döntés, egyelőre szerepelhet a Merkantil Bank Ligában a csapat” – olvasható az mlsz.hu-n. ”

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük