Home / Ország, Világ / Végleges: lesz meccs vasárnap Siófokon

Végleges: lesz meccs vasárnap Siófokon

Igaz, a Balmazújváros ifi jön, de meccs lesz, kezdés este 7-kor.

 

Siófok-Balmazújváros a labdarúgó NB II. új szezonjának első fordulójában. A sorsolás rég elkészült, ám az utolsó napokban minden nap változott a helyzet: az MLSZ előbb megvonta az NB II-es licencet a Balmazújvárostól, majd az érintett klub kijelentette, nem fellebbez. Igen ám, de közben kiderült, hogy a lincencmegvonás csak augusztus 7-én emelkedik jogerőre, így bármilyen furcsa is, meglehet: a Balmazújváros lejátszik egy meccset vasárnap és csak azután lesz kizárva… A vendégek mindenesetre kezdeményezték a Siófok elleni meccs elhalasztását, de ebbe nem ment bele sem a Siófok, sem a szövetség..

A paragrafus az paragrafus… A Balmazújváros tavalyi csapata idő közben szétszéledt a klub anyagi problémái miatt, így várhatón az ifi lép fel vasárnap este a Balaton partján.

Azért reméljük, előtte legalább fürdenek egy jót a Balatonban…

S írhatnánk hosszabban is, taglalhatnánk a magyar futball eme sajátos látleletét, de egész héten sokat foglalkoztunk a témával, zárásként csupán a lényeg: lesz meccs, és ezt a BFC Siófok is megerősítette Facebook-oldalán. Hajrá Siófok, hajrá magyar futball!

 

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük