Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / Szélesebb M7-est!

Szélesebb M7-est!

Szélesebb M7-est! A Jobbik követelése azért is jogosnak tűnhet, mert nemrég a kormányzat részéról vetődött fel: a nyáron időnként meg kéne nyitni az autópálya leállósávját a forgalom előtt.   

 

A Jobbik és a Jobbik Ifjúsági Tagozat figyelemfelkeltő akciót tartott az M7-es autópálya kiszélesítésének érdekében. A jobboldali párt részéről Varga-Damm Andrea és Keresztesy Gergő tartott sajtótájékoztatót.

A Jobbik IT elnöke, Keresztesy Gergő elmondta, hogy az elmúlt években a kormányzat is tehetett volna intézkedéseket annak érdekében, hogy a jelentős túlterheltséggel rendelkező M7-es autópályát tehermentesítse azzal, hogy kiszélesítik. Azonban a kormányzat továbbra is inkább a felesleges látványberuházásokra szeret erőforrásokat biztosítani.

Keresztesy kiemelte, hogy

“ha az elmúlt évekre tekintünk vissza, akkor a magyar kormány 130 milliárd forintot költött propagandára. Vagy, ha hozzátesszük, hogy a miniszterelnök várba való költöztetése 18 milliárd forintba került, miközben egyre több fiatal és család súlyos lakhatási problémákkal küszködik, akkor egy jelentős, 150 milliárd forintos közvagyon elherdálásról beszélhetünk”.

 

A Jobbik IT elnöke emlékeztetett: Az M7-es autópálya kiszélesítését több alkalommal is megígérte már a kormányzat. De a választás után már nem is foglalkoztak a témával.

 

A Jobbik országgyűlési képviselője, Varga-Damm Andrea megjegyezte, hogy az M7-esen a fővárosból kifelé és Budapest irányába is “iszonyú” a közlekedésterhelés, az autópályán péntek déltől rendkívül lassú a forgalom a Balaton felé.

A sztráda kiszélesítését gyakorlatilag egy évtizede ígéri a kormány

– tette hozzá.

 

„Azért hazudoznak, mert félnek”

Az Alfahír megkérdezte Varga-Damm Andreát, hogy mi a véleménye arról, hogy számos városban (Keszthely, Dunaújváros, Esztergom, Siófok, Balatonalmádi és így tovább…) egy magát közvélemény-kutatónak kiadó cég azzal riogatja a város lakosságát, hogyha az ellenzék közös jelöltjét választják meg polgármesternek, akkor migránsokat fog betelepíteni a városba.

Varga-Damm Andrea úgy fogalmazott, hogy

“az álhírterjesztés a gyengeség jele. Azért hazudoznak, mert félnek és gyengék. Sajnos nemcsak hazánkban óriási probléma a “fake news” jelenség, hanem Európában is, amely ellen minden eszközzel küzdeni kell”.

 

 

fotó: Alfahír

About delipart

Check Also

Megvertek két NAV-ellenőrt Siófokon

Két NAV-ellenőr múlt pénteken betért egy siófoki vendéglátóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük