Home / Egészséges életmód / Csapvizet adnak a kávézókban

Csapvizet adnak a kávézókban

Csak a csapvíz… Már kávézókban is (a Balaton déli partján hat helyen), és fesztiválokon.

 

Egyre több vendéglátóhely csatlakozik az idén 110 éves DRV Zrt. csapvízkampányához – számol be a hirbalaton.hu. A tavaly indított kezdeményezésben partner kávézók, cukrászdák, bárok felelős vendéglátóhelyként a DRV által biztosított emblémázott pohárban csapvizet szolgálnak fel a kávé mellé, a poharakat pedig a fogyasztás ideje alatt a vendégek kérésére folyamatosan, díjmentesen újratöltik. Sajtóközleményük szerint céljuk, hogy felhívják a figyelmet a folyadékbevitel fontosságára és a környezettudatosságra.

Tavaly óta bővült a felhíváshoz csatlakozott vendéglátóhelyek száma, 23 kávézó és cukrászda állt a jó ügy mellé (hat található ezek közül a Balaton déli partján), akik az együttműködés keretében összesen 500 darab „Csak a csapvíz”-logóval ellátott poharakat kaptak. Ezekben szolgálják fel kísérőként a csapvizet a kávét rendelő vendégeknek, és a poharak a fogyasztás ideje alatt ingyenesen újratölthetők, természetesen csapvízzel.

A DRV a nagy fesztiválokon is előáll a kampányával, így a Balaton Soundon is ott volt és e hónap végén ott lesz a szezonvégi zamárdfi fesztiválokon is.

 

 

 

About delipart

Check Also

22 millió forinttal verte át ügyfeleit a siófoki autókereskedő

A siófoki ügyészség 27 rendbeli csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük