Home / Ország, Világ / Képviselő és polgármester, séta a sétányon

Képviselő és polgármester, séta a sétányon

Potocskáné Kőrösi Anita országgyűlési képviselő és Lengyel Róbert siófoki polgármester közös élő Facebook-bejelentkezése és sétája. Helyszín a Petőfi sétány. Közben a helyi Fidesz immár több, mint egy hete hallgat arról, hogy egyetért-e a pártmédiája állításával, miszerint Siófok „élhetetlen fertő lett, amióta Lengyel a polgármester”…

 

Régebben nyaranta 4-500 bűncselekmény történt a Petőfi sétányon, a friss adatok szerint idén eddig a múlt hétig 27 – üzente a lejárató szándékú cikkeket megjelentető lakájmédiának Lengyel Róbert a sétányról. Potocskáné Kőrösi Anita megjegyezte: szerencsére ezen cikkek ellenére is Siófok a legnépszerűbb belföldi úti cél ezen a hosszú hétvégén is… A sétányon pedig gyermekes családok korzóznak este fél tízkor (már a gyerekeseket se engedik ki az utcára, akkora a baj Siófokon a Ripost és a Pesti Srácok nevű heccmédia szerint…), akkor még pulton táncoló hölgyeket sem látott a képviselő és a polgármester. Lengyel egyébként már a 2014-es választási kampányban is kifogásolta ezt a jelenséget, most az élő bejelentkezésben azt mondta, némi eredményt sikerült elérnie, valamivel több ruhadarabocskát adnak a táncos lányokra azóta.

De hozzátette: ha ő marad a polgármester, meg fogják vizsgálni annak a lehetőségét, hogy önkormányzati rendelettel szabjanak gátat ennek és a táncosok csak a szórakozóhelyek falain belül „tevékenykedhessenek”.

Az igaztalan cikkek hátterében a polgármester szerint az áll, hogy ellenfelei nem tudják elfogadni: van valami, ami az ő nevéhez fűződik (a sétány közbiztonsági koncepciója kamerarendszerrel, őrzés-védelemmel) és sikertörténet lett…

Az október 13-án a Becsülettel Siófokért Egyesület színeiben ringbe szálló Lengyel Róbert bejelentette: augusztus 24-én tartják jelöltbemutató kampánynyitójukat a Fő téren. „Bemutatom, kik az azok a bátrak, akik vállalják a megméretést a regnáló hatalommal szembe menve. Mert sajnos ma Magyarországon ehhez bátorság kell, s ez vérlázító, felháborító. Hogy jutott idáig ez az ország?”

Lengyel azt üzente, egy 10 milliárdos költségvetésű város tartsa többre magát annál, hogy elfogadja azt a hamis érvet, miszerint ellenzéki polgármester esetén majd nem jönnek a támogatások. „Szerintem a tisztesség felértékelődik, tisztességgel sok mindent el lehet érni, például nem fogjuk hagyni „bedarálni” Siófokot is, és a gazdag elit kezére játszani a partot, szabad strandjainkat. Mutassuk meg, siófokiak, hogy nem félünk és legyünk minél többen augusztus 24-én este hatkor a Fő téren!”

 

 

 

Korábbi cikkeink a témában:

http://delipart.com/2019/08/10/on-siofoki-tudja-hogy-fertoben-el-ahol-mar-a-gyerekeket-se-szivesen-engedik-az-utcara/

 

http://delipart.com/2019/08/13/ket-es-fel-honap-26-buncselekmeny-a-rendorseg-jelenti-a-fertobol/

 

http://delipart.com/2019/08/14/fejest-ugrott-a-narancs-a-fertobe/

 

http://delipart.com/2019/08/15/alljanak-a-polgarmester-melle-szolitja-fel-a-kozlemeny-a-helyi-fideszt/

 

 

 

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük