Home / Közélet / Megakadt a lemez: gyurcsányos, migránsos kampánya lesz a Fidesznek

Megakadt a lemez: gyurcsányos, migránsos kampánya lesz a Fidesznek

Összehangolt Fidesz-kampány: közvélemény-kutatásnak álcázott telefonos manipuláció, trollok gyurcsányistázzák az ellenzékieket, és már készülnek az óriásplakátok…

 

Nem kétséges, összehangolt, országos akció a „Fidesz-közeli” telefonos közvélemény-kutatás, amelynek kérdezője többek között azt tudakolja: szavazna-e az adott település ellenzéki polgármesterjelöltjére, ha tudná, hogy migránsokat fog betelepíteni? – írja a magyarnarancs.hu.

„Ezúttal közel egy időben, Keszthelyről és Siófokról érkeztek hírek egy erősen manipulatív közvélemény-kutatásról.

„Ön kire szavazna inkább az önkormányzati választásokon, ha az alábbiak közül választhatna: arra a jelöltre, aki támogatja Orbán Viktor bevándorlás-politikáját, és megvédi a kerítést, vagy arra a jelöltre, amelyik Soros György álláspontját támogatja a migráció kérdésében, azaz több bevándorlót engedne az Unióba és lebontaná a kerítést?” – szól az általános kérdés minden településen.

Siófokon a Becsülettel Siófokért Egyesület színeiben újrainduló, az ellnzéki pártok által támogatott Lengyel Róbert a „célpont”. Egy ottani olvasónk hangfelvételt készített a közvélemény-kutatóval folytatott beszélgetéséről.

Az olvasónk kérésére nem hozzuk nyilvánosságra, de a felvételről jól kivehető, amint azt tudakolja a kérdező: „Szavazna-e Lengyel Róbertre, ha tudná, hogy Gyurcsány Ferencet és a bukott baloldali erőket segíti hatalomba?” Majd az újabb kérdés: „Szavazna-e Lengyel Róbertre, ha tudná róla, hogy megegyezne Brüsszellel a migránsok Siófokra telepítéséről?”

Balatonalmádiban egyébként ezt így variálták: „Egy nemrégiben napvilágot látott javaslat szerint Brüsszel a helyi önkormányzatok részvételével helyezne el migránsokat az unión belül. Ön inkább támogatja, vagy inkább nem támogatja, hogy Balatonalmádiba migránsokat telepítsenek?”

 

Nem véletlen, hogy immár a siófoki polgármestert is gyurcsányistázza a Fidesz facebook-os trollmédiája, holott eddig bőszen jobbikosozta. Ugyancsak a magyarnarancs.hu írja:

A Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a figyelmet arra, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat – közölte Halász János a frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

 

Így manipulálnak:

https://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/az-ellenzeki-polgarmesterjeloltek-migransokat-telepitenek-be-sugallja-a-kozvelemeny-kutatasnak-alcazott-orszagos-manipulacio-122587

 

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük