Home / Déli-part / Balatonföldvár és környéke / Kukkolót fogtak a földvári strandon, fotó

Kukkolót fogtak a földvári strandon, fotó

Plédbe csavarta a kamerát, úgy kukkolt a henger alakú, alul nyitott egyszemélyes öltözőkabin alá a földvári Keleti -Strandon. A Délipart olvasója fotót is készített, amint a nyomozók dolgoznak. 

Kamerával filmezte az öltözőfülkét egy középkorú férfi szombaton délután a balatonföldvári Keleti Strandon – tájékoztatták lapunkat felháborodott strandolók – írja a Népszava.
Szemtanúk szerint a kabin mellett pihenők arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi az alul nyitott öltözőkabin mellett, egy kockás plédbe bugyolálva valamiféle rejtett kamerával filmezte az öltözőfülkét. Egy éppen öltöző fiatal nő vette észre a kamerát, s szólt azonnal a strandi alkalmazottaknak, akik értesítették a rendőrségnek. Informátoraink szerint két járőr mellett civil ruhás nyomozók érkeztek hamarosan, majd hosszan várakoztak a parton, vélhetően a kamerát rejtő holmi tulajdonosát várták. Bő negyed óra elteltével a két járőr egy gumimatracos, fürdőnadrágos, középkorú férfit kísért el a strandról, a civil ruhás rendőrök pedig hosszan dolgoztak a helyszínen a nyomok és bizonyítékok rögzítésén.
Az ügy kapcsán kollégáim egy 53 éves salgótarjáni férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akit tiltott adatszerzés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki –felelte megkeresésünkre Orbán Zoltán őrnagy, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, aki hozzátette, a nyomozás érdekében egyelőre több információt nem adhatnak az esetről.
Idén nyáron ez a harmadik ismert eset, amikor kukkolót értek tetten vagy buktattak le: július elején Index írta meg, hogy zuhanyzó lányokat kamerázott egy férfi a zamárdi gyermektáborban, néhány héttel később pedig egy balatonboglári panzió tulajdonosáról derült ki, hogy rejtett kamerákkal figyeli a náluk megszálló párokat.

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük